Başkan Özden,İlçe Esnafını Ziyaret Etti

Başkan Özden,İlçe Esnafını Ziyaret Etti

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ilçede bulunan esnafları ziyaret ederek istek, talep ve şikayetlerini dinledi.

              Sık sık esnaf ziyaretleri yaparak istek ve şikayetlerini dinleyen Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Atatürk ve Kıbrıs Caddelerinde bulunan esnaflarla görüştü.  İlçede bulunan her iş yerinin değerli ve önemli olduğunu belirten Başkan Özden, ilçede yeni iş yerlerinin açılmasının hem Çubuk"a, hem de istihdama yönelik sağlayacağı katkının çok büyük olduğunu vurguladı. İlçede yeni işyerleri açılmasını önemsediklerini ifade eden Başkan Özden, mevcut iş yerlerinin de güçlenerek büyümesini arzuladıklarını söyleyerek, ""Esnafımız güçlü ise biz de, ilçemiz de güçlü demektir. Esnafımız iş yaparsa biz de mutlu oluyoruz"" dedi.

 

Çubuk Belediyesi olarak ilçede yeni işyerlerinin açılmasını ve dolayısıyla istihdamın artırılmasını desteklediklerini belirten Başkan Özden, yeni işyerlerinin açılarak istihdam alanı yaratılmasının ilçenin de yararına olduğunu vurgulayarak, ""İşsiz kalan kişi bizden gelip iş istiyor. Bundan dolayı bir işyerinin açılması bizim de yararımızadır. Bu nedenle esnafımızı desteklemek ve teşvik etmek zorundayız""şeklinde konuştu.

 

Esnaf gezisinde vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Özden, ilçede yeni ticari alanlar oluşturmak istediklerini söyleyerek, bu şekilde ilçedeki işsizlik sorununu çözmeye çalışacaklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum