Başkan Özden’e Çiçekli Teşekkür

Başkan Özden’e Çiçekli Teşekkür

Başkan Özden’e Çiçekli Teşekkür

 

               Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı ve mahalle sakinleri, göreve geldiği günden bu güne kadar mahallenin sorunlarının çözümü için büyük gayret göstermesinden dolayı Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden’e çiçek vererek teşekkür ettiler.

                Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'i, makamında ziyaret eden Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Salih Sadi Saat ile mahalle halkını temsilen Hüseyin Malkoç ve Mehmet Akgüler den oluşan heyet, özelikle alt yapı ve daha sonra devam eden üst yapı çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

                Mahalle sakinleri adına konuşan Mahalle Muhtarı Salih Sadi Saat,’’Sayın başkanımız görevini en iyi şekilde yapıyor. Biz mahalleli olarak bunu görüyoruz. Sadece mahallemizin değil, ilçenin yılların ihmali olan ve bu güne kadar biriktirilen birçok problemimiz çok kısa sürede çözüldü. Bu problemlerimizden en önemlisi alt yapı problemiydi. Bugün mahallemizin yüzde 95'inin alt yapısı tamamlandı ve şuanda asfalt kaldırımı gibi üst yapıları da tamamlanmak üzere. Mahallemiz her yönü ile renklendi, çağdaş bir görünüme kavuştu. Kaçak yapılaşmanı önüne geçildi ve yolda kalan binalar yıkıldı. Ayrıca çok sert ve çetin gecen kış mevsimine rağmen kar ile mücadelede çok başarılı oldu. Kış boyunca temizlik noktasında hiçbir aksaklık yaşanmadı. Bu nedenlerden dolayı çalışanı takdir etmek gerekiyordu. Bizler de mahalleli olarak başkanımıza çiçek vererek teşekkür etmek istedik. Biz razıyız Allah razı olsun’’ dedi.

                İlçedeki tüm mahalleleri adım adım dolaşan ve eşit hizmet götürme gayreti içresinde olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Lokman Özden,’’Benim için Çubuk Belediyesinin sorumluluk alanı da ki tüm mahalleler bir ve eşittir. İlçemin mahallelerin de yaşayan insanların dünya ve siyasi görüşü ne olursa olsun yine bir ve eşittir. Ayrım yapmamız söz konusu dahi olamaz. Belediyeler halkın malıdır. Bizler ise emanetçiyiz ve halka hizmet için geldik.  Halkımıza ve ilçemize hizmet için de var gücümüzle gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Halkın vermiş olduğu emanete asla ihanet etmeyiz ve gözümüz gibi gözetir ve kollarız. Bu güne kadar alınması gereken, yapılması gereken hizmetler yapılmayıp biriktirildiği için içinden çıkılmaz hale gelmiş. Alt yapı yapılmadan, açılması gereken yolları açmadan üst yapı yapılmaz ve ilçede gelişmez. İlçenin merkezinde yaptığımız çalışmalar rutin çalışmalar gibi görünse de bugüne kadar bu hizmetleri mahallelerimiz alamamış. Biz merkezden başlayarak ilçemizin tüm caddelerine, sokaklarına ve mahallelerine bu hizmetleri götürdük ve götürmeye de devam edeceğiz’’ diye konuştu.

                İlçede hizmet anlamında girilmedik mahalle, cadde, sokak kalmayacağını vurgulayan Başkan Özden, yapılan tüm hizmetlerde kendilerine destek veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve ekibine de teşekkür etti.

                Ziyaretin sonun da Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Salih Sadi Saat, Başkan Özden’e yaptığı hizmetlerden dolayı tüm mahalleli adına teşekkür çiçeği verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum