Başkan Özden’den Yiğiner’e Teşekkür Plaketi

Başkan Özden’den Yiğiner’e Teşekkür Plaketi

İlçenin tanıtılmasında, hizmetlerin getirilmesinde basının önemli olduğunu anlatan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, basının ve basın mensuplarının önemini bilen bir yönetici olduğunu ifade etti.

 

Uluslararası Çubuk Turşu Festivalinde ünü ülkemizden dünyaya yayılan ilçenin tanıtımında basının önemini takdir eden Başkan Özden, kendi bünyesinde görev yapan Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Hüseyin Yiğiner’i teşekkür plaketi ile ödüllendirdi.

 

            Çubuk belediye Başkanı Lokman Özden, “ Biz hizmetleri bir bir ilçeye getirmeye devam ediyoruz. İlçenin tanıtımı ve bu hizmetlerin gelmesinde medyanın gücünü hiç taktir etmemek olmazdı. Basın ve yayın kuruluşları ile iyi bir diyalogumuz var. Tanıtım ve medyada önemli yerimiz var. Bütün bunların yerine getirilmesinde büyük emeği olan Hüseyin Yiğiner kardeşimizi de ödüllendirmeden geçemezdik. Kendisi disiplinli, düzenli bir çalışma performansı ile tüm yurtta ilçemizin tanıtımına önemli katıları oldu. Huzurlarınızda teşekkür ediyorum’’dedi.

 

            İlçenin tanıtımına katkı sağlayan tüm basın mensuplarına da ayrı ayrı teşekkür eden Başkan Özden, ’’Bu plaketi tüm basın mensupları adına Basın ve Halkla İlişkiler sorumlumuz Hüseyin Yiğiner’i tektim ediyorum’’ diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum