Başkan Özden'den Kandil Mesajı

Başkan Özden'den Kandil Mesajı

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Regaip Kandili münasebetiyle yayınladığı mesajda üç ayların önemine ve bu aylarda sevgi, saygı ile yardımlaşmaya dikkat çekti.

 

Başkan Özden yayımladığı mesajında, Regaip Kandili'nin üç aylar'ın başlangıcı ve Ramazan-ı Şerif'in müjdecisi olduğuna dikkat çekti.  Bu aylarda sevgi, saygı ve yardımlaşma duygularının Müslümanlar arasında zirveye çıktığını ifade eden Başkan Özden, Regaip Kandili ile birlikte Ramazan'ın gölgesinin üzerimizde hissedilmeye başlanıldığını kaydederek,

’’Birlik ve beraberlik içerisinde yaşayacağımız  bu gece ile artık, bolluk, bereket, iyilik ve sevginin kalbe dolduğu üç aylara ulaşmış ve de onbir ayın sultanı Ramazan'ın gölgesini üzerimizde hissetmiş bulunuyoruz. İnsanların birbirine karşı daha hoşgörülü ve saygılı davrandığı bu ayların ülkemizde var olan iç huzur ve kardeşliği daha da pekiştireceği kanaatindeyim’’ dedi.

Bu gece ve aylarda her zamankinden daha fazla Cenab-ı Allah'a yaklaşma gayretinde bulunulması gerektiğini vurgulayan Başkan Özden, Regaip Kandili'nin ve bu ayların aynı zamanda Allah’ın rahmet ve ihsanının bollaştığı bir zaman olduğunu hatırlatarak sözlerine şöyle devam etti;

’’Regaip Kandili'nde yapılan dualar kabul olunur. Bu nedenle bu kandil vesilesi ile kendimiz, ailemiz, ilçemiz, ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlar temenni etmeliyiz. Bu güzel günler ve gecelerin, insanlarımız arasında sevgi ve kardeşlik duygularının kök salıp gelişmesine vesile olmasını dileyerek, ilçemiz, ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum’’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.