Başkan Özden'den Erdoğmuşa Ziyaret

Başkan Özden'den Erdoğmuşa Ziyaret

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Çubuk Şoförler ve Otomobilciler Odasının 37. Genel Kurulunda yeniden Oda Başkanı seçilen Zekeriya Erdoğmuş’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dedi.

Bu yıl 5"inci kez Oda Başkanı seçilen Zekeriya Erdoğmuş"u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunan Belediye Başkanı Lokman Özden, her konuda şoför esnafının yanında olduğunu ve onlara yardımcı olacaklarını söyledi. Seçimden önce yaptığı konuşmayı hatırlatan Başkan Özden,"" İlçemin şoför esnafının saygın bir konumda olmasını istiyorum. Sorun olan, sürekli şikayet gelen ve vatandaşa zulüm eden esnaf değil, davranış hal ve hareketleri ile vatandaştan sürekli kendileri hakkında teşekkür gelen esnaf istiyorum.  Böyle olduğu sürece de ben her konuda şoför esnafımın yanında olurum. Onların adına yapıla bilecek her şeyi yapmaya çalışırım. Vatandaşımın yanında olanın ben yanındayım"" dedi.

 

Şoför esnafına yönelik çeşitli eğitim programları yürütülmesini de isteyen Başkan Özden, ilçede belediyede başlattıkları eğitimin her kuruma, esnafa ve vatandaşa sirayet etmesini istediklerini ifade ederek, ilçenin öğrenen bir kent olmasını istediğini sözlerine ekledi.

 

Geçtiğimiz hafta yapılan seçimde tekrar oda başkanı seçilen Erdoğmuş ise yönetim kurulu adına Başkan Özden"e hoş geldiniz diyerek, ""Odamızı ziyaret etmeniz bize şeref ve onur verdi. Kendi alanımızda sorunları çok olan bir odayız. Herkese eşit mesafedeyiz. İlçemizde sizin önderliğinizde birlik ve beraberlik içinde üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. İnşallah bu dönemde ilçemizde yapılan hizmetlere birlikte katkı sağlarız""şeklinde konuştu


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum