Başkan Özden, TOKİ Sakinleri İle Buluştu

Başkan Özden, TOKİ Sakinleri İle Buluştu

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ilçede yapımı tamamlanan TOKİ konutlarını ziyaret ederek, TOKİ sakinleriyle bir araya geldi.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Aşağı Çavunudur Mahallesi’ne ait Tahtayazı yolu üzerinde alt gelir seviyesindeki vatandaşlar için kurulan 480 dairelik konutlara vatandaşlar yerleşmeye başladı.

                TOKİ Konutlarına yerleşen vatandaşlara birim müdürleri ile birlikte hoş geldin ziyaretinde bulunan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, siteye yeni yerleşen vatandaşların istek ve şikayetlerini de dinleyerek not aldı.

                Göreve geldiği günden bu yana vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenen Başkan Özden, TOKİ sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

-Sorunları birlikte çözeceğiz

                Tüm sorunları vatandaşlardan aldıkları güçle el birliği ile çözdüklerini kaydeden Başkan Özden,’’Bugüne kadar daha yaşanabilir bir Çubuk için hemşehrilerimizle birlikte çalıştık, sizlerin gelmesiyle bundan sonra da sizinle birlikte el ele sorunları çözeceğiz. Geçtiğimiz hafta başlanılan asfaltlama çalışması devam ediyor. İnşallah önümüzdeki günlerde tamamlanacak ve çok daha rahat bir ulaşım sağlanmış olacak. Su ile ilgili sorunu da ASKİ ile görüşerek inşallah önümüzdeki günlerde çözeceğiz. Çöp konteynırı ve ilaçlama ile ilgili sorunlarınız ise birim müdürlerimiz tarafından en kısa zamanda yerine getirilecek’’ dedi. 

                Kendisi için öncelikli konunun vatandaşların huzuru ve mutluluğu olduğunun altını çizen Başkan Özden,’’Çubuk yeşil alanlar ve modern kent görünümü ile diğer bölgelerle kıyaslandığında yaşanabilir bir merkez haline gelmiştir. Ankara Büyükşehir Belediyesi ile beraber alt yapı, yol ve ulaşım ile ilgili çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. En kısa zamanda yapılan yol ve kaldırımlarla birlikte ulaşım da modern kente yakışır bir seviyeye gelecektir. Amacımız ilçemize ve sizlere hizmettir. Benim için önce vatandaşın huzuru ve mutluluğu önemlidir’’ diye konuştu.

                TOKİ konutlarında yaklaşık 60 hanenin yaşamaya başladığını söyleyen site yöneticisi Emrah Kapusuz’da, ’’Başkanımız bizi her konuda aydınlattı. Tüm sorularımıza çok samimi, aydınlatıcı cevaplar verdi. Ekibi ile birlikte bizlere hoş geldiniz ziyareti yaparak bizleri şereflendirdi. Kendisini her zaman sitemize bekliyoruz. TOKİ sakinleri olarak kendinse çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.

                Soru cevap şeklinde karşılıklı istişarelerle devam eden programda, vatandaşlar böyle ziyaretlerin daha sık yapılmasını talep etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.