BAŞKAN ÖZDEN, ÖZEL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ AÇTI

BAŞKAN ÖZDEN, ÖZEL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ AÇTI

Çubuk’ta özel bir sektör tarafından kurulan ağız ve diş sağlığı polikliniği düzenlenen törenle açıldı.

Çubuk’ta özel bir sektör tarafından kurulan ağız ve diş sağlığı polikliniği düzenlenen törenle açıldı.

Cumhuriyet Mahallesi’nde açılan Özel Çubuk Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin açılışına Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Çelebi, İlçe Müftüsü Bilal Kara, Ak Parti eski ilçe başkanı Tuncay Acehan ve çok sayıda davetli katıldı.  

Açılışı yapılan polikliniğin işletme sahibi Yusuf Yavuz, insanın bir dişinin ev ve arabadan daha değerli olduğunu söyledi. Her türlü alt yapı çalışmalarını tamamladıktan sonra ilçe halkına daha iyi hizmet etmek amacıyla bu polikliniği hizmete açtıklarını belirten Yavuz, ’’Biz birkaç yıldır üzerinde düşündüğümüz hayalimizi bu gün mesleğimizde vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmek için hizmete açıyoruz. Alanında yetkin estetisyen, çene cerrahı ve ortodontist uzmanlarımız ile ileri teknoloji cihazlarımız ve ekipmanlarımızla Çubuk halkının diş hekimi ihtiyacına cevap vereceğiz. Vatandaşımız Ankara merkeze gitmekten kurtulacak. İnşallah Çubuk halkının desteği ile başarılı olacağız. Bu gün bu açılışımıza gelerek bizlerin mutluluğuna ortak olan tüm dostlarımıza ve Belediye Başkanımız Sayın Lokman Özden Beye canı gönülden teşekkür ediyoruz’’ dedi.  

Her geçen gün gelişen ve büyüyen Çubuk’ta önemli bir ihtiyacın daha açılan yeni tesisle giderileceğini söyleyen Başkan Özden ise, böyle nezih bir tesisi Çubuk’a kazandırdıkları için genç girişimcileri tebrik ederek, ’’İlçemiz her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Bunun en güzel örneklerinden bir tanesinin daha açılışını birlikte yapıyoruz. Bu tesis ile birlikte Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi’nin eski binasına da Sağlık Bakanlığımıza bağlı 75.Yıl Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin polikliniğini açacağız. Yani her alanda değişen ve büyüyen ilçemiz sağlık sektöründe de yeni tesisler ve işletmelerle de büyüyecek.  Artık vatandaşlarımız diş hastalıkları konusunda başka yerlere gitmesine gerek kalmayacak diye düşünüyorum ve tesisin ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum’’ diye konuştu.

İlçe Müftüsü Bilal Kara’nın yaptığı duanın ardından iş yerinin açılış kurdelesi Belediye Başkanı Lokman Özden, İlçe Müftüsü Bilal Kara, Ak Parti’den belediye başkan aday adayı Tuncay Acehan ve işletme sahibi Yusuf Yavuz tarafından kesildi.

Açılış sonrası işletme sahibi Yavuz, davetlilere hizmet binasını gezdirerek polikliniği hakkında bilgi verdi.

Tören, verilen ikramlarla son buldu.

2img_9823.jpg


2img_9891.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.