Başkan Özden Öğretmenler Gününü Kutladı

Başkan Özden Öğretmenler Gününü Kutladı

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ilçede bulunan okulları ziyaret ederek öğretmenlerin ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

 

‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ nedeni ile okullarda öğretmenleri ziyaret eden Belediye Başkanı Lokman Özden, bir süre öğretmenlerle sohbet ederek fikir alış verişinde bulundu. Okullarda öğretmenler odasında, öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Özden, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’nün öğretmenlere verilen değerin ve öneminin tekrarlandığı anlamlı bir gün olduğunu söyledi.

Öğretmenlerin tarih boyunca ve dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bilginin, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olduğunu hatırlatan Başkan Özden,  öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

’’Değerli öğretmenlerimiz, ülkemizin muasır medeniyetler üzerine ancak sizlerin çabaları ile çıkacağını biliyoruz. Milletimizin yeryüzündeki yükselişinde en büyük pay hiç kuşkusuz sizlere aittir. Hayatımızı aileden sonra şekillendiren hiç kuşkusuz ki sizlersiniz. Öğretmenlik insanlık tarihinin en eski ve en değerli mesleklerinden bir tanesidir. Yarınlarımızın güvencesi çocuklarımızı ve gençlerimizi emanet ettiğimiz,  doğruluk, dürüstlük, vefa, sadakat ve yardım severlik gibi insani değerlere ulaşmamızı sağlayan, bizlere yeri geldiğinde anne, baba, kardeş, abla, ağabey ve arkadaş olan öğretmenlerimizin, eğitime yön veren yöneticilerimizin ve tüm eğitim camiasının Öğretmenler Gününü kutluyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bu vesile ile görevleri başında vatan için canlarını feda eden şehit öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, hasta olanlara acil şifalar diliyorum’’dedi

                Öğretmenlere ilçede yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi veren başkan Özden, yapılan alt yapı ile ilçenin yeniden imar edildiğini vurgulayarak, alt yapının tamamlanması ile birlikte üst yapıya geçeceklerini söyledi. Eğitimde olduğu gibi hizmetlere ilçede temelden başladıklarını kaydeden Başkan Özden, ’’Nasıl temel eğitim verilmeden, ileri eğitim verilmezse, temeli olmadan bina inşa edilmezse, alt yapısı olmayan bir şehirde inşa edilemez. Alt yapı çok zor ve büyük emek isteyen, sabır isteyen bir yatırımdır. İlçemizde içme suyu, doğalgaz, pissu, yağmur suyu ve elektrik gibi hatlar yenileniyor ve bu güne kadar alt yapısı olmayan yerlerde de yeniden döşeniyor. İnşallah bunların tamamlanması ile ilçemiz çok güzel bir kent olacak’’ diye konuştu

                Başkan Özden,   daha sonra öğretmenlere özel hazırlatılan ajandaları öğretmenlere dağıttı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.