Başkan Özden Öğrencilere Kitap Dağıttı

Başkan Özden Öğrencilere Kitap Dağıttı

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ilçede bulunan İlköğretim Okullarını ziyaret ederek okuma bayramı öncesi öğrencileri okumaya teşvik etmek amacıyla hazırlanan kitapları dağıttı.

Çubuk"ta okuma bayramı öncesi çocukları okumaya teşvik etmek amacıyla yapılan programda, ilçede bulunan tüm ilköğretim okullarının birinci sınıf öğrencilerine Çubuk Belediyesi tarafından hikaye kitapları dağıtıldı. Belediye Başkanı Lokman Özden, Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürlerinin katıldığı programda, herkes ayrı ayrı okulda kitap dağıttı. Çubuk İlköğretim, Bekir Yılmaz ve Barbaros İlköğretim Okullarında kitap dağıtan Başkan Özden"i, ilkokul birinci sınıf öğrencileri okul girişlerinde kalabalık bir şekilde yoğun sevgi gösterileri ile karşıladılar.

Çocukların sevincini beraberce paylaşmak istediğini kaydeden Başkan Özeden, imkanlar elverdiği kadar ilçedeki okullara destek vermek istediklerini söyledi. Öğrenciler ile bir süre sohbet eden Başkan Özden, onların sorularına da cevap verdi. Öğrencilere büyüdüklerinde ne olacaklarını da soran Başkan Özden, verdikleri cevaplarda ağırlıklı olarak öğretmen, doktor, polis gibi meslekleri tercih etmelerine de sevindi. Minik öğrencilerin şimdiden çalışmaya azimli olduklarını gören Başkan Özden, böyle devam etmelerini söyleyerek, onlara teşekkür etti. Öğrencilere çok çalışın Çubuk"un ismini birinciliğe taşıyın diyen Başkan Özden,""Ben eğitim yuvalarımız, okullarımız çok seviyorum. Daha da önemlisi çocuklarımızı çok seviyorum. Çocuklarımızın başarıları ilçemizin ve Türkiye'nin geleceğini belirler. Bu nedenle de eğitimi çok önemsiyorum. İmkanlarımız elverdiği kadar da ilçemizdeki okullarımıza destek veriyoruz"" dedi

Okul Müdürleri ve Öğretmenleri ile de bir süre sohbet eden Başkan Özden, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Öğretmenler ise yapılan programı mutlulukla karşılarken Başkan Özden"e, teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum