Başkan Özden Muhtarlarla Toplantı Yaptı

Başkan Özden Muhtarlarla Toplantı Yaptı

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, mahalle muhtarlarının kendisinin çalışma arkadaşı olduğunu ve muhtarlarla tam bir uyum içinde çalışacaklarını söyledi.

Mahalle muhtarları ile yaptığı toplantıda istek ve önerilerini alarak, gerçekleştireceği faaliyetler hakkında konuşan Başkan Özden, önemli mesajlar verdi. Başkan Özden, mahalle muhtarlarının mesai arkadaşları olduğunu ifade ederek işbirliği ve uyum içinde çalışacaklarını söyledi. Başkan Özden, ""Muhtarlarımız, mahallesi ile ilgili her türlü sorunu bize bildirirse sorun daha kolay, daha çabuk çözülür. Eğer mahallenizdeki ihtiyaç sahiplerini, eksiklerini bize bildirmezseniz ve o sorunlar halkımızı mağdur ederse yerel yöneticiler olarak bizler ve sizler bu vebalin altından kalkamayız"" diye konuştu.

KAYNAKLAR ADİL KULLANILACAK

Belediyenin tüm imkanlarının muhtarların ve mahallelerin hizmetinde olacağını hatırlatan Başkan Özden, belediye kaynaklarını önceden hizmet almamış yada eksik hizmet almış yerlerden başlayarak, adil bir şekilde halka hizmet için, israf etmeden kullanacaklarını vurgulayarak, ilçede güçlü bir belediye yapısı oluşturacaklarını söyledi. Başkan Özden, mahallelerde bulunan köy konaklarının da mahallelilerin hizmetine tahsis edileceğini hatırlatarak, bütün muhtarların eksiklerinin giderileceğini kaydetti.

BAŞKAN ÖZDEN:""DÜĞÜNLERDE SİLAH KULLANILMASINA İZİN VERMEYİN""

Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı"nın başkanlığında yapılan Güvenlik toplantısı hakkında da mahalle muhtarlarına bilgi veren Başkan Özden,"" Düğünlerde silah kullanılmasına kesinlikle izin vermeyin. Bunun için vatandaşlara önce sizler ve bizler öncelik etmeliyiz""dedi

Toplantıda söz alarak mahalleleri ile ilgili sıkıntıları dile getiren muhtarlar, bu tür toplantıların çok verimli olduğuna işaret ettiler. Çubuk Belediyesi birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda, muhtarlar sorunlarını anlatırken ilgili birim müdürlerine de notlarını aldıran Başkan Özden, toplantının sonunda isteklerin yapılması için gerekli talimatları verdi. Toplantıda su ve kanal ile ilgili sorunları olan muhtarların taleplerini de not alan Başkan Özden, bu sorunların ASKİ"nin çalışma alanına girdiğini hatırlatarak, ASKİ yetkililerine sorunları ileteceğini belirtti.

Çubuk Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kalender, toplantının verimli ve seviyeli geçtiğine dikkat çekerek Başkan Özden"e teşekkür etti. Kalender, sıklıkla istişare toplantıların yapılmasını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.