Başkan Özden den Gülbahçesine Ziyaret

Başkan Özden den Gülbahçesine Ziyaret

Çubuk Belediye Başkanı Lokman ÖZDEN Gülbahçesi Anaokulunu ziyaret ederek minik öğrencilere sürpriz yaptı.

Çocukların oyunlarına katılarak onların mutluluğunu paylaşan Başkan Özden öğrencilerle birlikte eğlenceli vakit geçirdi ve onlarla birlikte fotoğraf çektirdi.

Kendi kurumlarında başkan amcalarını gören minik öğrenciler çok sevindiler. Gazete ve internet haberlerinden gördükleri ve de ziyarete giderek tanıştıkları başkan amcalarını kendi okullarında görünce “Aaaa bu gerçeeek” diyerek şaşkınlıklarını belirttiler.

Öğrencilerle beraber olan Başkan Özden “Miniklerle vakit geçirmek hem eğlenceli hem keyifli, burada öğretmen olmak,çalışan olmak, öğrenci olmak çok güzel. Yaptığınız iş çok önemli ”diyerek okul öncesi eğitime gereken ehemmiyetin verilmesi gerektiğinden belirtti.

Öğrencilerle vedalaşıp kurumun diğer bölümlerini gezen Başkan Özden kurumdaki idareci ve öğretmenlerle birlikte çay içerken kurum hakkında bilgi aldı.

Gülbahçesi İdarecisi Ayşe Betül GENCER “Anaokulumuzda 100’e yakın öğrencimiz ve 18 personelimiz vardır.2 ayrı servisimiz ile öğrencilerimiz servis hizmeti almaktadır. Kurumumuz öğrencilerimize Sevgi dolu,saygı duyan,empati kuran,arkadaş ve dost olan,paylaşan ve yardımlaşan,doğruluk ve dürüstlükten vazgeçmeyen,sorumluluk bilinci gelişmiş,nezaketiyle örnek olan, emanete sahip çıkan yeni bir nesil olmaları için karakter eğitimi vermektedir. Ayrıca öğrencilerimiz Gülbahçesinde mutlu bir şekilde güzel bir okul öncesi eğitim almaktadır.” dedi.

Kurum hakkında bilgi alan Lokman ÖZDEN İdareci ,öğretmen ve personele teşekkür ederken”Burada  her şey çok güzel,çocukların ,velilerin gözlerinden ,ifadelerinden,çocukların akşam eve gitmek istememelerinden,işinizi hakkıyla, severek yaptığınız belli,burada çocuklar çok mutlu,güzel bir eğitim alıyorlar,bütün verdiğiniz emekler için Çubuk halkı adına teşekkür ederim.”diyerek GÜLBAHÇESİNDEN”ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.