Başkan Özden Çudef'i Ziyaret Etti

Başkan Özden Çudef'i Ziyaret Etti

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Çubuk Dernekler Federasyonu'nun (ÇUDEF) ziyaret etti.

 

ÇUDEF Başkanı Recep Taş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, belediye ile her konuda iş birliği yapmak istediklerini söyledi.

Ankara'da Çubuklular gecesi düzenlemek istediklerini anlatan Taş, "Biz ilçemizde her konunda belediye ile ortak çalışmalar yapmak istiyoruz. İlçemizin gelişmesi açısından elimizden geleni de yapmaya hazırız. Toplumun inşasında, gelişmesinde katkımız olabilirse ne mutlu bize. Ankara merkezde ilçemizi tanıtmak ve merkezde bulunan Çubukluları biraraya getirebilmek amacıyla federasyon olarak Çubuklular gecesi düzenlemek istiyoruz. Bu konuda hem belediyemizin hem de ilçedeki tüm kurum ve kuruluşlarımızın desteğine ihtiyacımız var" dedi.

Özden ise ziyarette yaptığı konuşmada, ÇUDEF'in yeni yönetim kuruluna başarılar diledi.

Özden, sivil toplum kuruluşlarının bir kentin olmazsa olmazları arasında yer aldığını, bu nedenle sivil toplum örgütlerine önem verdiklerini ve hepsine aynı mesafede olduklarını söyledi.

Önemli bir tanıtım ve beraberinde kaynaşma ile sosyal dayanışmayı sağlayacak olan Çubuklular gecesinin her kesimi içine alan bir yaklaşımla yapılması gerektiğini vurgulayan Özden, "Bunun için öncelikle ortak bir tarih belirlenmeli ve herkesi her kesimi içine alacak bir şekilde program hazırlanmalıdır. Bizim niyetimiz kendi değerlerimizi ve potansiyellerimizi gün yüzüne çıkartmaktır. Bu değerlerimizi ve potansiyelimizi de bölgemizde, ülkemizde ve yurt dışında en iyi şekilde tanıtmaktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum