Başkan Özden Antalyada Eğitim Seminerine Katıldı

Başkan Özden Antalyada Eğitim Seminerine Katıldı

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, İçişleri Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliğinin organize ettiği Antalya’daki Belediye Başkanları Eğitim toplantısına katıldı.

Antalya"da yapılan toplantı hakkında bilgi veren Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden,""Belediye Başkanları eğitim seminerine İçişleri Bakanımız Sayın Beşir Atalay, Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek, Mahalli İdareler Genel Müdürümüz Sayın Ercan Topaca, TBB Başkanı ve İstanbul Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek, TBB Genel Sekreteri Sayın Hayrettin Güngör ve Türkiye genelinden yaklaşık 2 bin 900 il, ilçe ve belde belediye başkanları katılmıştır. Katılmamız gereken önemli toplantılardan biriydi. İçişleri Bakanımız Sayın Beşir Atalay belediye başkanlarına hitaben yaptığı konuşmalarında çok önemli mesajlar verdiler. Toplantı bizim için ilk günden itibaren çok olumlu geçti. Bir çok belediye başkanımız ile ikili görüşmeler yapma fırsatı bularak fikir alışverişlerinde bulunduk"" dedi.

-ÜLKEMİZİN VE İLÇEMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinin Çeltikçi beldesi yakınlarındaki trafik kazasında hayatını kaybedenlerden dolayı çok üzgün olduğunu da bildiren Başkan Özden, "" Gencecik yaşlarında elem bir trafik kazasında geleceğimiz olan 11 kardeşimizi kaybetmek bizleri son derece üzmüştür. Babalar gününde böyle bir olayın olması çok üzücü, ülkemizin ve ilçemizin başı sağ olsun. Yaralı kardeşlerimize acil şifa dilerken, ölen kardeşlerimize de Allahtan Rahmet ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum"" şeklinde konuştu.

Kazada hayatını kaybedenlerden Neriman Üce"nin ailesine her konuda yardımcı olacaklarını söyleyen Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, toplantı dönüşünde ailenin yanında olacaklarını da sözlerine ekledi.

-BAŞKAN ÖZDEN, TÜM BABALARIN BABALAR GÜNÜNÜ DE KUTLADI

Başkan Özden, yaptığı açıklamada tüm babaların babalar gününü de kutlayarak şunları söyledi:"" Bir baba olarak çocuklarımızın bizlere vereceği en büyük hediye ülkesine, milletine yakışır evlatlar olabilmesidir. Çocukların Babalarına duydukları saygı ve sevgiyi sadece bu gün de değil, yılın her gününde göstermeleri gerekmektedir. Tüm babaların, babalar gününü kutluyorum'' dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.