Başkan Mustafa Akkaya, tüm halkı maça davet etti

Başkan Mustafa Akkaya, tüm halkı maça davet etti

Yıllardır özlemini çektiği 3. Lig’de Çubuk’u temsil etmek isteyen Çubukspor, tüm hazırlıklarını tamamlayarak Pazar günü oynanacak maça odaklanırken, Çubukspor Kulübü Başkanı Mustafa Akkaya’da tüm ilçe halkını maça davet etti.

Uzun yılların hasretini ve özlemini bitirmek için yoğun bir hazırlık dönemi geçiren Çubukspor yönetimi ve oyuncuları, Pazar günü saat 15.00’de Çubuk Şehir Stadında ilk sınavını verecek.

Çubukspor Kulübü Başkanı Mustafa Akkaya, 24 Eylül Pazar günü oynanacak karşılaşmaya 7’den 77’iye tüm Çubukluları davet etti.

Çubuk’un artık 3. Lig’de takımının olmasını gerektiğine inanarak çalıştıklarını ifade eden Çubukspor Başkanı Mustafa Akkaya, ilçe halkından da aynı gayreti ve şevki maçlara gelerek destek olmaları yönünde beklediklerini söyledi.  

3. Ligine çıkma mücadelesi veren Çubukspor’un geri sayımın başladığına dikkat çeken Başkan Akkaya, sabırlarının tükendiğini, artık hedeflerini ulaşma zamanının geldiğini söyledi.

Başkan Akkaya, "Herkes sevdamız takımımıza sahip çıksın. Uzun yıllardır süren hasretlik bitsin artık. Bize destek olanların duasıyla biz, inandık, inandığımız için de başarmamız lazım. Çubukspor için çok önemli bir sürece girdik. Çubukspor’u BAL Liginden alıp bu sıkıntılı ligden ve süreçten çıkmak istiyoruz. Onun için bu yıl bizim için çok önemli, bütün hemşehrilerimizin tüm maçlara gelip, maçlarda bize destek vermelerini istiyoruz" dedi.

"Her şey hazır sabırsızlıkla bekliyoruz"

Takım olarak, Çubuk olarak hazır olduklarının vurgulayan Başkan Akkaya, "Bu ligde en iyi takımı oluşturduğumuza inanıyoruz. Her şey hazır, sabırsızlıkla bekliyoruz. Sporcularımız hazır, biz hazırız. Hemşehrilerimiz de hazır. Allah'ın izniyle bu yıl maçları alıp, biran önce bu ligden çıkmak istiyoruz. Biz burada kaldıkça hem ilçemizin tüm fertleri, gençlerimiz ciddi anlamda sıkılıyor, hem de şehrimizin önün de bir engel oluyor. Bu engeli kaldırmakla alakalı 3.Ligine gitmemiz gerekiyor" diye konuştu.

"Taraftarlarımız çocuklarıyla, eşleriyle gelsin maça"

Pazar günü Çubuk Şehir Stadında oynanacak Keçiören Belediyesi Bağlum Spor karşılaşmasına Çubukluları davet eden Başkan Akkaya, "Taraftarlardan şunu istiyorum. Özellikle herkes eşleriyle, çocuklarıyla gelsin ki Çubuk’ta bir tarih yazalım. Eşleriyle çocuklarıyla, renkli görüntülerin oluştuğu, çocukların, eşlerin ve işte gencinin, yaşlısının hep bir arada zevkle izleyebilecekleri bir maç olsun" şeklinde konuştu.

Öte yandan kritik karşılaşma öncesinde Çubukspor hazırlıklarını sürdürüyor. 90 dakikalık ve telafisi olmayan karşılaşmayı kazanmak isteyen Çubukporlu futbolcular, takım olarak 3. Ligi'ne çıkacaklarına inandıklarını sözlerine eklediler.

-Çubuk Bayraklarla Donatıldı

Çubukspor’a her yerden destek yağıyor. Kimi dev bayraklar ile ilçenin cadde ve bulvarlarını süslerken kimi de internet ve sosyal medyadan takımının arkasında olduğunu beyan ediyor. Karşılaşma öncesi ilçe adeta sarı lacivert renkleriyle büründü. Bayram yerine dönen Çubuk, aynı görüntüyü şehir stadında da vermeye hazırlanıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.