Başkan Havadan Teftiş Etti

Başkan Havadan Teftiş Etti

Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca yapılan çalışmaları ve yeni mahalle olan köyleri havadan teftiş etti.

Çubuk Belediyesi Fen İleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğünün çalışmalarını havadan takip eden Başkan Tuğluca, uçaktan müdürlere yapılan işler ile ilgili talimat vermeyi de ihmal etmedi.

Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca’ya, Basın Merkezinden Hüseyin Yiğiner ve Yazır Mahallesi Muhtarı Mustafa Yazıcı eşlik ettiler. Uçakla yapılan incelemede Çubuk2 Barajı ve su havzalarında incelemelerde yapıldı.

Başkan Tuğluca son günlerde festival hazırlıkları nedeni ile yapılan çalışmaları yakından takip edemediğini belirterek şunları söyledi;” 6-9 Eylülde 3. nü gerçekleştireceğimiz Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali nedeni ile görüşmeler ve misafirler ile ilgilenme derken yapılan hizmetleri bizzat yerinde inceleme fırsatı bulamıyordum. Sizlerinde bildiği üzere birçok il’den nüfus ve yerleşim alanı olarak büyük olan ilçemiz, yapılan hizmetlerin ilçenin çeşitli noktalarında olması nedeni ile karadan birkaç günde inceleye bileceğimiz alanları uçakla bir saatte inceledik.

Uçak ile incelemede daha geniş alan görülmesi de yeni yapacağımız projelerde bizlere yeni fikirler üretmemize olanak sağlıyor. Önümüzdeki yıllar yapacağımız projelerin şekillenmesine de yardımcı oluyor” dedi


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum