BAŞKAN GÜRBÜZ’DEN, BAŞKAN ACEHAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN GÜRBÜZ’DEN, BAŞKAN ACEHAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Bala Belediye Başkanı İbrahim Gündüz, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ı makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Başkan Acehan’a son olarak Bala Belediye Başkanı İbrahim Gündüz ve beraberindeki belediye meclis üyeleri ziyaret etti.

Başkan Acehan’a yeni görevinde başarılar dileyen Gürbüz, ziyarette gündeme ilişkin konuları üzerinde görüş alış verişinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Acehan, İbrahim Gündüz’ün Bala’da önemli hizmetleri olan ve siyaseten bilgi birikimi ve deneyimi olduğuna dikkat çekerek, ’’Her zaman sizlerin deneyim ve bilgi birikiminizden faydalanacağız. İnşallah her konuda birlikte hareket ederiz. Hepimizin tek bir gayesi var o da bulunduğumuz ilçelere ve dolayısı ile Başkent Ankara’ya hayırlı ve güzel hizmetler etmektir’’ dedi.

Başkan Gürbüz’de Başkan Acehan’ı seçimlerde gösterdiği başarıdan dolayı kutladı ve Çubuk’ta başarılı hizmetler yapacağına inandığını söyleyerek, bu zorlu görevinde başarılar diledi.

Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Av. Baki Demirbaş ve Belediye Meclis Üyesi Harun Olmuş’unda hazır bulunduğu ziyaret, birlikte hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.