Başkan GÜNEY Kızılcahamam projelerini anlattı

Başkan GÜNEY Kızılcahamam projelerini anlattı

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin GÜNEY, Bürokrat Ankaralılar Derneğinin düzenlemiş olduğu aylık söyleşi proğramında 4 yılını değerlendirerek projelerini tanıttı.

Bürokrat Ankaralılar Derneği (BADER) tarafından geleneksel hale getirilen Hamamönü Söyleşilerinin  Kasım Ayı  Programı, 21Kasım 2017 tarihinde,  tarihi Kabakçı Konağında gerçekleştirildi.  Saat 19:00’da başlayan söyleşiye  “SULAR DİYARI KIZILCAHAMAM’IN ANKARA’YA KATTIKLARI”  konusuyla Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin GÜNEY oldu.

20171121_191352.jpg

Ankaralı bürokratları bir araya getirmek ve Ankara’nın geleceği için işbirliği ve dayanışmayı sağlamak,  yeni projeleri hayata geçirmek için kurulan BADER, üyelerine ve hemşehrilerine yönelik;  Eğitim  kültür ve dayanışma amaçlı faaliyetlerine devam ediyor. Ankaramızın güzide mekanlarından  Hamamönü - Kabakçı Konağında gerçekleştirilen söyleşiye katılım son derece yüksekti. 

BADER’in Kasım ayı proğramına Ankara’nın tanınmış simaları ile üst düzey bürokratlar katıldı.  Ankara Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Necmettin PALACI başta olmak üzere bir çok bürokrat ve Ankaralı hemşehriler söyleşiye yoğun ilgi gösterdi. 

Proğrama konuşmacı olarak katılan; Projeci kimliği ile tanınan 2014 de iş başına gelen Kızılcahamam’ın çalışkan belediye Başkanı Muhittin GÜNEY oldu.

 

İLÇEMİZİ  ANKARA’NIN CAZİBE MERKEZİ YAPACAĞIZ

20171121_192045.jpg

Başkan Güney konuşmasında; Kızılcahamam’ın 1915 de İlçe unvan’ı kazandığını ve o günden bu güne bölgede belediyecik yapıldığından bahsetti.

İlçe de  ciddi sorunların yaşandığını arıtma tesisi bile olmadığını hayli borçlu olan ilçenin belediye binasının bile gece kondu görünümlü bir bina olduğundan bahseden GÜNEY, zorluklarla mücadele edeceğini bile bile bu göreve talip olduğundan söz etti.

Göreve geldiklerinden bu yana dört yıldır ciddi projeler üzerinde çalıştıklarını anlatan GÜNEY, bitmiş ve bitmek üzere olan projelerini anlattı.

Hizmete girmiş olan; Belediye hizmet binası, Ankara Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu, Düğün ve Konferans salonu, Pazar yeri üstü, 600 araçlık  Otopark, jeopark Müze ve Kültür binası ve halen yapımı devam eden Devlet Hastanesi, Doğal tedavi sağlık merkezi, Abacı Peribacaları rekreasyon alanı, Kadir bey 986 konutluk Kentsel Dönüşüm Projesi, Kütüphane ve kongre merkezi, Kirmir çayı Rekreasyon alan projesi ve Kargasekmez Kırsal Ürünler Pazarının en kısa zamanda başta bölge halkı ve Ankara’mızın hizmetine açacağız diye konuştu.

HİZMETTE SINIR TANIMADIK

20171121_192101.jpg

Göreve geldiğimizden bu yana halkımızın yanında olduk, sorunlarını dinledik, çözümü üzerinde beraber düşündük. AK MASA’yı kurduk. Fakir halkımıza yemek ve temizlik konusunda  yardımcı olmaya devam ediyoruz. Biliyorsunuz ben Eğitimci bir belediye başkanıyım bu anlamda İlçemizde hem okullarımıza hem de öğrencilerimize sayısız hizmetlerde beraber hareket ettik. İlçemizde spor alanında yapılan faaliyetlerde maddi manevi alanlarda yardımcı olduk ve müsabakalarda ciddi dereceler aldık diye konuşan Başkan GÜNEY, Allah nasip eder halkımızın teveccühünü alırsak inşallah bir dönem daha hizmetlerimize devam edeceğiz diye konuştu.

Söyleşinin sonunda Yapılan projelerin Bütçe yükünü soran soruya, Başkan GÜNEY elbette nakit sorunumuz oluyor harcamalar konusunda ciddi tasarruflar yaptık bütçemizi  dengelemeye çalışıyoruz. İnşallah projelerimizin çoğu bitmek üzere, bir daha ki döneme daha rahat gireceğiz diye cevapladı.

Sıcak bir sohbet ve muhabbet  havasında geçen ve yaklaşık iki saat süren programa ev sahipliği yapan Bürokrat Ankaralılar Derneği yönetim kurulu başkanı Av. İbrahim TAŞKESTİ, günün anısına Başkan GÜNEY’e Çubuk agat taşından yapılmış tesbih ve Cubuk turşusu hediye etti.

Yönetim Kurulu adına bir de konuşma yapan Av. İbrahim TAŞKESTİ; Projelerini ve yaptı hizmetleri bizimle paylaşan Değerli Başkanımız, hemşehrimiz Muhittin GÜNEY’e, ve proğrama katılan  Bürokratlara tüm misafirlere teşriflerinden dolayı  teşekkür ediyor, bir sonra ki söyleşimizde buluşmak üzere şükranlarımı sunuyorum diye konuşmasını tamamladı.

20171121_203119.jpgimg-20171122-wa0002.jpgimg-20171122-wa0012.jpg                                                                                                             BADER HABER- M. ÜLGER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.