Başkan Demirbaş’tan kongreye davet

Başkan Demirbaş’tan kongreye davet

AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Av. Baki Demirbaş, partisinin Çubuk İlçesi 6. Olağan Kongresine tüm ilçe halkını davet etti.

AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Av. Baki Demirbaş, 23 Eylül 2017 Cumartesi günü saat 10:30’da Kuzey Yıldızı Düğün Salonunda yapılacak AK Parti Çubuk İlçesi 6. Olağan Kongresine tüm Ankaralıları davet etti.

Kongrenin büyük bir coşku ile şölen havasında geçeceğini vurgulayan Başkan Demirbaş; “14 Ağustos 2001’de Türk Siyasi tarihinde ezberleri bozma hedefi ile yola çıkan, bu Aziz Millete güneş gibi doğan, doğmakla kalmayıp 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini koyan aziz milletimizin partisi AK Parti’mizin bir neferi olmaktan gurur duyuyorum. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ‘AK Parti’nin hikayesi bir milletin aşk hikayesi’ dediği gibi bizler de aynı aşk, aynı şevk ve aynı heyecanla bu kutlu yürüyüşe Genel Merkezimizin ve İl Başkanlığımızın kararı ile devam diyerek, 23 Eylül 2017 Cumartesi günü saat 10:30’da Kuzey Yıldızı Düğün Salonunda büyük bir coşkuyla yapacağımız 6.Olağan Kongremize bütün dava ve yol arkadaşlarımızın yanı sıra tüm Çubuklu ve Ankaralı hemşerilerimizi davet ediyorum. Yapacak olduğumuz Kongremizin daha şimdiden Çubuk’a ve ülkemize hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan dua ve niyaz ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.