Başkan Demirbaş, belediye personeli ile bayramlaştı

Başkan Demirbaş, belediye personeli ile bayramlaştı

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve belediye personelleriyle bayramlaştı.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve belediye personelleriyle bayramlaştı.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’ndeki bayramlaşma merasiminde konuşan Başkan Demirbaş, belediye başkanlığı seçimlerinden sonra ikinci bayramlaşmalarını yaptıklarını belirtti.

Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali’ne sayılı günler kaldığını hatırlatan Başkan Demirbaş, bayram sonunda yoğun bir mesai sürecine girileceğini kaydederek, sözlerine şöyle devam etti:

‘’Biliyorsunuz bayramdan sonrada festivalimizi düzenleyeceğiz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda el birliğiyle festivalimizi en iyi şekilde düzenleyeceğiz. Cenabı Hak kesilen kurbanları ve yapacağınız ibadetleri, duaları kabul etsin. Gönül belediyeciliği hizmeti sunan ve büyük bir aile olan bizler her bayramda olduğu gibi bu bayramda da başta muhtaçların olmak üzere komşularımızın ve yakınlarımızın hanelerine, daha fazla sevgi, muhabbet ve mutluluk taşımalıyız. Unutmamalı ki bayram coşkusunu ve mutluluğunu 7'den 77'e hep birlikte yaşayabilirsek anlamlıdır. Aile büyüklerimizin hayır dualarını almalıyız. Evlerimizin neşesi olan çocuklarımızı sevindirirken öksüzleri, yetimleri, garipleri de asla unutmamalıyız. Bu duygularla Mübarek Kurban Bayramı'nı en içten duygularımla tebrik ediyorum. Sevdiklerinizle beraber güzel ve huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum. İlçemize hizmet noktasında emek veren, destek veren, canla başla çalışan bütün mesai arkadaşlarıma ayrı ayrı şükranlarımı ifade etmek istiyorum. Bu gün emekli olarak aramızdan ayrılacak arkadaşlarımızda var. Onlara da bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, bir ömür boyu mutluluk diliyorum.’’

Konuşmaların ardından Başkan Demirbaş, emekliye ayrılan belediye personelleriyle vedalaşırken, personellerin tek tek ellerini sıkarak bayramlarını kutladı.

YKS sınavına hazırlanarak Türkiye’de 185’inci olmayı başaran Sadet Boran’ında katıldığı bayramlaşma törenine belediye personellerinin yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Erhan Kuşçu, belediye meclis üyeleri de katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.