Başkan Avan'dan Çubuk Madeni ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Koçak'a Ziyaret

Başkan Avan'dan Çubuk Madeni ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Koçak'a Ziyaret

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği, Çubuk Madeni ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Satılmış Koçak’ı ziyaret etti.

 

Ziyaret, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ve şehit babası Ahmet Şahin tarafından gerçekleştirildi. Ziyarette sanayi esnaflarından Eyüp Cevizci ve Türk hazır bulundu.

 

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmada: “Çubuk Madeni ve Ağaç işleri Odası Başkanlığına görevine yeni seçilen Satılmış Koçak’a, hayırlı olsun ziyaretine gelmiş bulunuyoruz. Sayın Satılmış Koçak başkanımıza ve yönetim kurulu yeni görevinde başarılar temenni ediyoruz.

Ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de, tüm hayır kuruşlarının ihtiyacları olduğu zaman esnaflarımızın kapısınız çalmaktadır. Çok zor şartlar içerisinde kazanan, cefakâr esnafımızda imkânları gücünde kapısına gelenleri hiçbir geri çevirmemiştir. Bende eski mobilyacı ustasıyım. Sanayi kültürünü ve sanayi esnafının sorunlarını çok iyi bilmekteyim. Cenabı Allah tüm esnaflarımızın yardımcısı olsun. Allah işlerini rast getirsin. Esnaflarımız ülkemizin bel kemiğini oluşturmaktadır, dedi.”

 

Çubuk Madeni ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Satılmış Koçak’da yapmış olduğu konuşmasında: “Çubuk ilçesi terör mağdurları derneğinin yapmış olduğu başarılı çalışmaları biliyor ve takdir ediyoruz. Cennet vatan için canlarını seve seve feda eden şehitlerimize rahmet ile anıyor ve bedenlerinin bir parçasını feda kahraman gazilerimize acil şifalar versin. Bizler rahat burada çok rahat bir şekilde esnaflık yapıp, rahat bir şekil evimizde uyuyorsak bunu şehit ve gazilerimize borçluyuz. Çok kısa bir süre içerisinde, ideyi ziyarette bulunacağız, dedi.”

 

Ziyaretin anısına, Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Çubuk Madeni ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Satılmış Koçak’a Şehitler panosu hediye edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum