Başkan Akkaya’dan Futbolculara Moral Yemeği

Başkan Akkaya’dan Futbolculara Moral Yemeği

Pazar günü deplasmanda Karadeniz Ereğli Belediye Spor ile karşılaşacak Çubukspor, maç öncesinde moral yemeğinde bir araya geldi.

Pazar günü deplasmanda Karadeniz Ereğli Belediye Spor ile karşılaşacak Çubukspor, maç öncesinde moral yemeğinde bir araya geldi.

Yenimahalle İlçesinde bulunan Tavacı Recep Usta isimli lüks bir mekanda gerçekleşen yemeğe yönetim, teknik ekip ve futbolcular katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen yemeğin ardından konuşan Çubukspor Başkanı Mustafa Akkaya, takımın Karadeniz Ereğli Belediye Spor maçı için Ereğli’ye gideceğini ve bu zorlu deplasman öncesinde teknik heyet ve futbolcular ile birlikte moral yemeği yediklerini belirtti.

Kendine güvenen büyüklerine ve ilçe halkına söz verdiği gibi şampiyonluk yolunda Çubukspor için tüm imkanlarını yönetimiyle birlikte seferber ettiğini söyleyen Akkaya, tüm hayalinin Çubuksporu şampiyon yapmak olduğunun bir kez daha altını çizdi.

Çubukspor Başkanı Akkaya, bu yolda tüm engellere ve söylentilere rağmen hızla ilerlediklerini belirtti.

-Başkanın Babasından Takıma Büyük Moral Katkısı

Babası Mehmet Akkaya’nın sporcularla yönetimi bir araya getirmeye vesile olduğunu ifade eden Akkaya, sözlerine şöyle devam etti:

“Beni bu göreve layık gören Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner ve Belediye Başkanımız Tuncay Acehan’a ve ilçe halkımıza verdiğim sözü sonuna kadar tutacağım. Şampiyonluk sözü benim onur sözümdür. Çok şükür futbolcularımıza ve çalışanlarımıza tüm ödemelerimizi yaptık ve hiç bir borcumuz yok. Ben tüm futbolcularımıza ve çalışanlarımıza bu onurlu mücadelede sonuna kadar güveniyorum. Hepiniz, buradaki ekibin onurlu duruşunun, onurlu savaşının mücadelesini veriyorsunuz. Beni tanıyanlar bilir, ben şahsen belirlediğim bir hedeften sonuna kadar mücadele etmeden ve başarıyı yakalamadan dönmem. Biz bir şekilde yalnızlaştırılmaya çalışılsak da hedeften asla dönmedik ve dönmeyeceğiz. Çubukspor’u hedefinden saptırmak, engellemek ve yalnızlaştırmak için oynanan birçok oyun olduğunu bilmenizi isterim. Futbolcumuz Tahir ile ilgili olduğu iddia edilen kararın Kırşehir’e kadar haber şeklinde gitmesinden, bunu çok net bir şekilde anlaya bilirsiniz. Bu oyunları siz sahada yapacağınız mücadele sonucunda elde edeceğiniz başarı ile yıkacağınızdan biz sonuna kadar eminiz. İnşallah bu hafta elde edeceğimiz başarıyla istediğimiz hedefe emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Çünkü biz bir kere şampiyonluk yoluna kilitlendik, bu yolda gelebilecek her türlü engel bizim için teferruattır.”

-ONURLU MÜCADELENİN SAVAŞÇILARINA YÜKSEK PİRİM SÖZÜ      

Daha sonra teknik heyetten takımın son durumu hakkında bilgi alan Akkaya, takımın başarısının ilçeyi çok mutlu ettiğini söyledi.

Yeni hoca Mesut Üretir ile takımın başarısının artacağına inandığını ve önümüzdeki 3 maçta galibiyet alınması üzerine özel prim uygulaması yapacağını vurgulayan Akkaya, Ereğli karşılaşmasından futbolculardan 3 puan sözü aldı.

Çubukspor’un büyük bir taraftar kitlesine sahip olduğunu belirten Akkaya, bayan erkek 7’iden 77’iye oynanan maçlara futbolseverleri davet etti.

Takımla bir haftadır çalıştığını söyleyen Mesut Üretir ise, “Ben takımla bir haftadır çalışıyorum. Gerçekten düzgün çocuklar. Ben de takımın hocası olarak size şampiyonluk noktasında söz veriyorum. Bu takım elinden gelen her şeyi yapacağına ben sonuna kadar eminim. Bu yemek de bize çok büyük onur ve şevk verdi” diye konuştu.   

2dsc08584.jpg2dsc08590.jpg2dsc08592.jpg2dsc08594.jpg2dsc08595.jpg2dsc08597.jpg2dsc08598.jpg2dsc08608.jpg2dsc08613.jpg2dsc08628.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.