Başkan Acehan’dan taziye mesajı

Başkan Acehan’dan taziye mesajı

Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen terör saldırısı nedeniyle bir taziye mesajı yayımladı.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısını nefretle lanetleyen Çubuk Belediye Başkanı Dr Tuncay Acehan, mesajında, taze acıların üstüne yeni acıların geldiğini belirtirken, Türk Milletinin her türlü terör olaylarına karşı birlik ve beraberliğini artırarak millet olarak kenetlenmeye devam edeceğini vurguladı.
Mesajında sivillere yönelik gerçekleştirilen saldırıların insanlığın utanç vesikası olduğunu kaydeden Başkan Acehan, mesajında şunlara yer verdi:
" Şehitlerimizin ve yakın dönemde kaybettiğimiz onca masum vatandaşımızın acısı tazeyken yeni acılarla yüreğimiz dağlandı. Terör ayrım gözetmeksizin çirkin eylemlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen bu alçak saldırı sadece Türkiye'ye değil, dünyaya ve insanlığa yapılmıştır. İstanbul'un en yoğun noktalarından biri olan Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen patlama ile büyük bir acı daha yüreklerimize kazındı. Kana susamış caniler, bütün kutsalları, bütün değerleri ayaklar altına alarak mübarek Ramazan gününde dahi masum kanı dökmekten geri durmuyorlar. İnsanlığa, inanca, değerlere düşman olan bu hain zihniyet kirli amacına asla ulaşamayacaktır. Türkiye'nin huzurunu ve barışını hedef alan bu alçak saldırılar ve saldırganlar, hain emellerine asla ulaşamayacak. Menfur saldırıda şehit düşen vatandaşlarımıza ve hayatını kaybeden misafirlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine yüce Türk Milletine baş sağlığı diliyor, yaralılarımıza ise acil şifalar temenni ediyorum" ifadelerini kullandı. 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.