Başkan Acehan'dan Muhtarlar Derneğine Ziyaret

Başkan Acehan'dan Muhtarlar Derneğine Ziyaret

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek, muhtarların taleplerini dinledi.

Ziyarette Çubuk Muhtarlar Dernek BaşkanıAbdullah Esre ve mahalle muhtarı tarafından karşılanan Acehan, belediye çalışmalarını ve projelerini anlattı.

Acehan, muhtarların, vatandaş ve devlet arasında ilk basamak, sağlam ve önemli bir köprü olduğunu söyledi.

"Devlet vatandaşa, vatandaş ise devlete ve hizmetlere ulaşmak isterken mutlaka bir vesileyle sizlere geliyor." diyen Acehan, şöyle konuştu:

"Her biriniz sınırları belli olan alanlara hizmet vermeye çalışan muhtarlarımızsınız. Biz de sizlerin bulunduğu alanların tümüne hizmet vermeye çalışan kurumuz. Belediye olarak Çubuk'un hiçbir vatandaşını, mahallesini ve hiçbir muhtarını asla birbirinden ayrı tutmak gibi bir şey söz konusu olamaz. Önceliğimiz aciliyet gereken yerler ile yoğunluğun olduğu mahallerdir. Buralardan başlayarak hizmetleri diğer mahallere yaymaya çalışıyoruz. Ancak buna itirazınız varsa kendi aranızdan belirleyeceğiniz 5 kişilik bir ekip, mahalleleri dolaşsın ve oluşturdukları raporu bize bildirsin. Biz de sizden gelen rapora göre hareket ederiz. Ancak bunu yaparken de hakkaniyetölçüsünde olmaya dikkat ediniz."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esre ise mahalle sorunlarının bir şekilde çözülebileceğini ifade ederek, "Tüm muhtarlarla ortak isteğimiz ilçemizde istihdamı artıracak çalışmalardır. Bunun için de Ankara'ya yapılması planlanan hayvanat bahçesinin ilçemize yapılmasını istiyoruz. Başkanım bize bu konuda destek olun." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.