Başkan Acehan’dan Çubuk halkına teşekkür

Başkan Acehan’dan Çubuk halkına teşekkür

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, halk oylamasında anayasa değişikliğine yüksek oranda ‘evet’ çıkması nedeniyle teşekkür mesajı yayımladı.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini de içeren anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasında Çubuk’tan yüzde 77 oranında ‘Evet’ çıkması üzerine bir mesaj yayımlayan Başkan Acehan, ‘’Çubuk halkı her zamanki gibi feraset ve basiretini bir kez daha göstermiştir’’ dedi.

Yeni sistemle devlet ve milletin daha güçlü olacağını vurgulayan Başkan Acehan, seçim öncesi ve sonrası gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı Ak Parti İlçe Teşkilatı mensuplarına ve sandıklarda görev alarak milletin iradesine sahip çıkan vatandaşlara teşekkür ettiği mesajında, şunları söyledi.

‘’16 Nisan 2017 tarihi ülkemiz için unutulmayacak bir tarihtir. Halk kendi iradesini geçtiğimiz 15 yılda olduğu gibi yerel ve genel seçimlerde olduğu gibi; halk oylamasıyla sistem değişikliğine giderek, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini de içerisine alan anayasa değişikliği seçiminde de göstermiştir. Çubuklular feraset ve basiretini bir kez daha göstermiştir. Alınan bu sonuçla Türkiye’nin ilerlemesinin, aydınlığının devamını sandıkta oylamış ve milli irade kazanmıştır. Halk olarak bizim verdiğimiz bu destekle devletimiz de milletimiz de şimdi daha güçlüdür. Reisimiz başkanlığındaki Türk Milleti şimdi daha gür bir sesle dünyadaki adaletsizliğe, haksızlıklara, sömürgecilere, ‘dur’ diyebilecektir. Milletimizin iradesi büyüyen, güçlenen Türkiye’nin yanında olduğu sürece ülkemiz bölgesinde lider ülke olmaya devam edecektir. Seçimlerden galibiyetle çıkan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm dava arkadaşlarını, seçim sürecinde çalışan tüm teşkilat mensuplarını, sandık başına giderek oylarını kullanan tüm vatandaşlarımızı tebrik ediyor, sonuçların  ve yeni sistemin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.’’

 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum