Başkan Acehan’dan anlamlı iftar

Başkan Acehan’dan anlamlı iftar

Çubuk Belediye Bakanı Dr. Tuncay Acehan, şehit yakınları, gaziler ve sevgi evleri çocuklarıyla iftarda bir araya geldi.

Çubuk Belediye Bakanı Dr. Tuncay Acehan, şehit yakınları, gaziler ve sevgi evleri çocuklarıyla iftarda bir araya geldi.

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen iftar programında Çubuk Belediye Bakanı Dr. Tuncay Acehan, şehit yakınları, gaziler ve sevgi evleri çocuklarıyla bir araya geldi.

İftar programına eşi ve çocuğuyla birlikte katılan Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, her ramazanda bu iftar programlarını geleneksel hale getirdiklerini belirterek, "Keşke fırsat olsa çok daha fazla sizlerle bir arada olsak. Bu vatan sizlere minnettardır" dedi.

Bu vatana ve millete hizmet edenlerin asla unutulmadığını belirten Şahin, "Devlete ve millete hizmet eden, bu uğurda canını seve seve veren yürekli insanların yakınlarıyla beraber olmak bizim geleneğimizdir. Bereket ve rahmet iklimi ramazan ayında bizleri bir araya getirdiği için Belediye Başkanımız Sayın Dr. Tuncay Acehan’a teşekkür ediyorum. Bizler bu topraklar üzerinde hür ve bağımsız bir şekilde yaşayabiliyorsak şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesindedir. Onlar bu vatanı koruyabilmek için canlarını hiçe saydılar. Allah gani gani rahmet eylesin" diye konuştu.

Ramazan ayının güzelliklerinden birinin de insanları bir araya getirmesi ve kaynaştırması olduğunu dile getiren Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelmekten dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Ramazanın en anlamlı iftarında bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Acehan, şunları söyledi:

"Şehitlik ve gazilik, Allah katında en yüce makamlardan biridir. Şehit ve gazilerimize minnettarız. Bugün bu ülkede huzur içerisinde yaşayabiliyorsak, bunu onlara borçluyuz. Sizlerin emekleri sayesinde bu ülkede birlik beraberlikten söz etmek mümkündür. Bu vesile ile bir kez daha tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyorum ve hepinizi Allah'a emanet ediyorum."

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan da şehit yakınları ve gazileri aynı masada bir araya getirdiği için Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ve ekibine teşekkür etti.

Avan, "Birbirini yeterince göremeyen insanlar aynı sofrada bir araya geliyor, birlikte iftar ediyor. İnşallah bu etkinlikler, ramazan ayında sevginin, kardeşliğin ve paylaşmanın artmasına da vesile olur" dedi.

İftar programına Çubuk Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, Saadet Partisi İlçe Başkanı İsa Çınar, belediye meclis üyeleri ve davetliler katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.