Başkan Acehan, Zabıta Haftasını Kutladı

Başkan Acehan, Zabıta Haftasını Kutladı

Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürü Ünal Ayten ve personeli Zabıta Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ı makamında ziyaret etti.

Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürü Ünal Ayten ve personeli Zabıta Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Zabıta Müdürlüğü personeli Başkan Acehan’ı kendilerine verdiği destek ve ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Acehan, ilçe halkın huzuru, kamu düzenini sağlamak ve şehrin daha yaşanılır bir hale getirmek amacı için görev yapan zabıta’nın 58. Yıl dönümünü kutladı.

Zabıta’nın kamu hakkını koruma yönünde çok daha titiz davranması gerektiğinin altını çizen Başkan Acehan, bu konuda hiçbir şekilde taviz vermemelerini istedi. Zabıta’nın kaldırım işgali, moloz ve rastgele çöp atılmaması konusunda duyarlılığı artırmaya yönelik eğitim ve uyarıcı faaliyetlerini yaptığını aktaran Başkan Acehan, bundan sonraki süreçte cezai müeyyidelerin uygulanacağının altını çizdi.

Başkan Acehan, sözlerine şöyle devam etti:

’’Zabıta mesleği çok özverili bir iştir. Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve huzurlu bir ortamda yaşaması için gece gündüz demeden çalışıyor. Zabıtalarımızın daha iyi şartlarda çalışabilmesi için ilçe halkımızın da zabıta ekiplerine engel değil yardımcı ve destek olmalarını istiyoruz. Mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden özveriyle çalışan tüm zabıta arkadaşlarımızın Zabıta Haftalarını kutluyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.’’

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.