Başkan Acehan Yeni Kabineye Kutlama Mesajı

Başkan Acehan Yeni Kabineye Kutlama Mesajı

Başkan Acehan: ‘’Ülkemize, Milletimize ve Mazlumlara Hayırlı Olsun’’

Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın göreve başlama ve yeni kabineyi açıklamasından sonra bir mesaj yayımlayarak, yeni sistemin ülkemize, milletimize ve tüm mazlumlara hayırlı olmasını diledi.

Türkiye’nin yeni sisteme resmen geçiş yaptığına ve artık Türkiye’nin her yönden gelişip büyüyeceğine dikkat çeken Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, yayımladığı mesajda şunlara yer verdi:

“Milletimiz, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a büyük bir teveccüh göstermiş ve yeni hükümet sisteminin ilk Cumhurbaşkanı olarak seçmiştir. AK Parti olarak kurulduğumuz ilk günden bugüne kadar karşılaştığımız tüm badirelerin, tuzakların ve oyunların üstesinden milletimizin desteği, Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliği, AK Parti kadrolarının dayanışma ve mücadelesi ile her geçen gün güçlenerek bu günlere geldik. Bu güne kadar destek olan tüm saygıdeğer hemşehrilerime ve aziz milletimize bir kez daha şükranlarımı sunuyor ve teşekkür ediyorum. Yemin töreniyle Türkiye'miz artık yeni bir döneme adım atmıştır. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde çok daha güçlü bir Türkiye gerçekleşecek ve İnşallah Türkiye şahlanacaktır. Bu yeni dönemin ve yeni kabinenin ülkemize, milletimize, mazlumlara, İslam Alemine ve insanlık ailesine hayırlı olmasını diliyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum