Başkan Acehan, yeni eğitim öğretim yılını kutladı

Başkan Acehan, yeni eğitim öğretim yılını kutladı

Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, 2014-2015 eğitim - öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, 2014-2015 eğitim - öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

2014-2015 eğitim öğretim yılının, tüm eğitim camiasına hayırlı olması temennisinde bulunan Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, ’’Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi ilçemizde de büyük bir sevinç ve mutluluk içinde 2014–2015 eğitim-öğretim yılının başlamasının heyecanı içerisindeyiz. Başta geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasına yeni eğitim - öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi. 

Eğitimin, hayat boyu devam eden bir süreç olduğunu kaydeden Başkan Acehan, yeni eğitim öğretim yılına huzur ve güven içinde girmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, şöyle devam etti:

’’Eğitim ekonomik ve sosyal kalkınmanın temelini oluşturan, devamlılığını sağlayan, toplumların gelişmesinde büyük rol oynayan en önemli faktördür. Toplumlar, eğitim sayesinde başarıya ulaşmış, yine eğitim ve öğretim ile belirli medeniyet seviyelerine ulaşıp yol almışlardır. Bir toplumun temeli ailede atılır, eğitim yuvalarında yapılaşması devam eder. Bizler aileler olarak değerlerimize ne kadar sahip çıkarsak, toplum da o kadar sağlam olur. Ailelerimize düşen en önemli görevlerden biride çocuklarımızı sadece maddi yönden değil, manevi yönden de destekleyerek her zaman onların yanında olduğumuzu hissettirmektir. Çocuklarımız ve yarınlarımız değerlidir; onları eleştirel düşünen, iletişim becerileri gelişmiş, araştıran, sorgulayan, problem çözebilen, bilgi teknolojilerini kullanabilen, inançlı, vatanını milletini seven, girişimci, Türkçeyi doğru, etkili ve güzel kullanabilen bireyler olarak yetişmek tüm toplumun görevidir. Bu vesile ile 2014-2015 Eğitim ve Öğretim döneminin tüm eğitim camiası ile öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum.’’

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.