Başkan Acehan, YBÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu Ziyaret Etti

Başkan Acehan, YBÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu Ziyaret Etti

Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi tarafından Çubuk Merkez Yerleşkesinde açılan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Gazi Üniversite’nden Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’ne devredilen Çubuk Merkez yerleşkesini ziyaret eden Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan’dan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu hakkında bilgi aldı.

Gazi Üniversitesi’nden boşalan yerleşkede eğitim öğretimin yeniden başlamasının kendilerini memnun ettiğini kaydeden Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, “İnşallah önümüzde ki süreçte rektörümden aldığım bilgiye göre sağlık meslek yüksekokulu alanında 17 bölüm burada açılmış olacak. Gelecek sene de merkez külliyede faaliyet başladıktan sonra Çubuk gerçek eğitim şehri olacak” dedi.

İlk etapta 90 öğrencinin eğitim ve öğretime başladığını söyleyen Doğan, bu bölümlerin Elektrofizyoloji, Tıbbi Görüntüleme, Çocuk Koruma ve Bakım Hizmetleri olduğunu aktardı. Çubuk Merkez Yerleşkesini sağlık merkezi haline getirmeyi düşündüklerini kaydeden Doğan, “İnşallah önümüzdeki yıllarda çok fazla öğrencimiz olacak. Öğrencilerimizin büyük bir kısmı Çubuk merkezlerdeki yurtlarda kalıyor” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Başkan Acehan ve Rektör Doğan yerleşke alnını gezerek,Yüksekokul Müdürü Prof.Dr.Aytünç Ateş ve yerleşke Genel Sekreteri Osman Şahbudak’tan yerleşke hakkında ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum