Başkan Acehan, Teog birincilerini kabul etti

Başkan Acehan, Teog birincilerini kabul etti

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında Türkiye birincileri arasında yer alan öğrencileri makamında kabul etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Arslan ve Bekir Yılmaz Ortaokulu Müdürü Engin Önal, beraberlerinde öğrencilerle birlikte Başkan Acehan’ı makamında ziyaret etti.

Öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Acehan, yaptığı açıklamada, öğrencilerin başarılar elde etmesinin kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Zaman zaman parklarda gezdiklerinde kamu mallarına zarar veren çocukları gördüklerinde, ‘bu gençlik nereye gidiyor’ diyerek üzüldüklerini dile getiren Başkan Acehan, ’’Böylesi başarılı pırıl, pırıl gençleri de görünce yetişen yeni nesil sayesinde ülkemizin geleceğinin çok parlak görüyoruz, buda bizi çok mutlu ediyor’’ dedi.

İlçede son zamanlarda eğitim, spor ve kültürel alanlarda artarda başarılar geldiğine işaret eden Başkan Acehan, ‘’Bu başarıları gördükçe çok mutlu oluyoruz. Bizler bu başarılarla gurur duyuyoruz. Bu nedenle de Milli Eğitim Müdürümüzü, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Biz belediye olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitime, spora ve kültürel faaliyetlere her türlü destek vermeye devam edeceğiz’’ diye konuştu. 

Gençlerle bir süre sohbet eden Başkan Acehan, gösterdikleri üstün başarıdan dolayı öğrencileri tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.