Başkan Acehan, STK Temsilcileriyle Buluştu

Başkan Acehan, STK Temsilcileriyle Buluştu

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi

Başkan Acehan, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, ilçeyi tüm sivil toplum kuruluşlarıyla oluşturulan ortak bir akılla yönettiklerini söyledi.

Kendileri için herkesin fikrinin önemli olduğunu dile getiren Acehan, şunları kaydetti:

"Ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de belediyemiz tarafından güzel hizmetler yapılıyor. Bugün belediye binamızın, lojistik merkezimizin, çifte hamamımızın, kapalı pazarımızın, kültür merkezimizin, gençlik merkezimizin, canlı hayvan pazarımızın inşaat çalışmaları devam ediyor. İnşallah yakın bir zamanda Atatürk Mahallemizde yüzme havuzu yapmak için bir çalışma başlatacağız."

Belediyenin diğer hizmetlerine değinen Acehan, tarım ve hayvancılık bölgesi olan Çubuk'ta, genç girişimcilerin KOSGEB destekli tarım ve hayvancılık konusunda yatırım yapmaları için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.

AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş da Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), hudut güvenliği ve bölgede istikrarı sağlamak maksadıyla, Suriye’nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ’a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekatı hakkında bilgi verdi.

Toplantıda söz alan diğer sivil toplum kuruluşu temsilcileri, ilçeyle ilgili dilek ve temennilerini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.