Başkan Acehan, Şehit Ailelerini Unutmadı

Başkan Acehan, Şehit Ailelerini Unutmadı

Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan ve eşi Müberra Acehan Şehitler Haftası ve Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla ilçede bulunan şehit ailelerini ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

Evlatlarını şehit veren aileler, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Acehan ve eşine ziyaretten dolayı teşekkür ederken, Başkan Acehan  ise vatan için, millet için şehit düşen Mehmetçikler'i asla unutmayacaklarını söyledi.

14 Nisan Şehitler Haftası ve Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla belediye meclis üyeleriyle birlikte guruplar halinde Şehit yakınlarını ziyaret ettiklerini anlatan Başkan Acehan, Şehitleri ve ailelerini hiçbir zaman unutmayacaklarını vurguladı.

Milletin huzur ve güvenliği için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitleri rahmetle, şükranla ve minnetle andıklarını belirten Başkan Acehan, “Millet olarak güven ve huzur içerisinde yaşadığımız bu vatanda ayakta kalmayı aziz şehitlerimize ve fedakar gazilerimize borçluyuz. Onların insanüstü gayret ve çabalarıyla şanlı bayrağımız hep göklerde dalgalandı ve dalgalanmaya da devam edecektir. Bizler sadece özel günlerde değil, yaşadığımız her gün hatta her saniye için şehit ve gazilerimize minnettar olduğumuzun bilincindeyiz. Bu nedenle siz değerli Şehit Alileri için ne yapsak azdır. Sizler bizlere aziz şehitlerimizin emanetlerisiniz. Size hizmet etmek boynumuzun borcudur. Bu vesile ile güzel vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle yad ediyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun” dedi

Müberra Acehan ise, ziyaretlerde ailelerin çocukları ve torunları ile yakından ilgilendi.

Başkan Acehan’ın kendilerine yaptığı ziyaretten dolayı büyük bir onur duyduklarını ifade eden şehit babası Ramazan Gergin’de, “Her zaman bizleri hatırlayıp ziyaretimize geliyorsunuz. Dertlerimize ortak olup çözüm üretme gayretindesiniz. Allah sizden ve devlet büyüklerimizden razı olsun. Allah devletimize zeval vermesin” şeklinde konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.