Başkan Acehan, sanayi esnafını ziyaret etti

Başkan Acehan, sanayi esnafını ziyaret etti

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Çubuk Ağaç ve Madeni İşler Odası ile sanayi esnaflarını ziyaret etti.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ilçe genelinde hizmet veren kurumlara yönelik başlattığı çalışma ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Acehan, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Baki Demirbaş ve beraberindeki belediye meclis üyeleri ilk olarak Çubuk Ağaç ve Madeni İşler Odası Başkanı Selahattin Kalaycı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

sanayi03.jpg

Başkan Acehan, Çubuk Ağaç ve Madeni İşler Odası Başkanı Kalaycı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Ziyarette Kalaycı, çalışmaları hakkında Başkan Acehan’a bilgi verirken, sanayi sitesinin artık esnafın taleplerini karşılamakta güçlük çektiğini söyledi. Büyümek isteyen esnaf olduğunu dile getiren Kalaycı, yeni bir sanayi sitesine ihtiyaç olduğunu belirtti.

sanayi04.jpg

 -’’Üreticiye her zaman desteğe hazırız’’

İlçede büyümek isteyen esnafların bulunmasının kendisini çok memnun ettiğini dile getiren Başkan Acehan, ’’Yeter ki esnafımız büyümek istesin, bizi elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Bu konuda gelecek taleplere biz duyarsız olamayız. Sizler bu konudaki talepleri alınız, bizde imarla ilgili bir çalışma yapalım ve en uygun yeri birlikte belirleyerek inşallah yeni bir organize sanayi sitesi alanı oluşturalım. Biz esnafımıza her türlü desteği ve katkıyı vermeye hazırız. Bizim amacımız mutlu, huzurlu ve güzel bir Çubuk inşa etmektir, bunu da hep birlikte yapacağımıza inanıyorum’’ diye konuştu.

sanayi05.jpg

-‘’Üreten ellerin kirine kurban oluruz’’

Makam kapılarını hemşerilerine sonuna kadar açan Başkan Achan, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek hizmet ve çalışmalarından bahsedip istek ve temennilerini soruyor.

Çubuk sanayi sitesindeki esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Acehan, fırsat buldukça halkla her zaman iç içe olmaya çalıştığını ifade etti.

sanayi06.jpg

Çocuklara olan sevgisiyle tanınan ve esnaf ziyaretleri kapsamında çocuklara ayrı bir ilgi gösteren Başkan Acehan, gerek sanayide çalışan ve gerekse bu bölgede ikamet eden çocuklarla da yakından ilgilendi. Ziyaretlerde Başkan Acehan ve sanayi sitesi esnafları arasında zaman zaman keyifli sohbetler gerçekleşirken, esnafların ‘Ellerimiz yağlı tokalaşmayalım’ demelerine tepki göstererek, ‘Üreten ellerin kirine kurban oluruz, sizler üretmezseniz bu ülke kalkınmaz’ diyerek cevap verdi.

sanayi07.jpg

Gittiği her işyerinde işlerinin nasıl olduğunu soran Başkan Acehan’a sanayi esnafından ‘Çok şükür işlerimiz iyi’ diye cevap gelmesi Başkan Acehan’ı sevindirdi. Gelen davetleri de geri çevirmeyen Başkan Acehan, öğlen yemeğini de yine burada sanayi sitesi esnaflarıyla birlikte peynir, domates, helva ve üzüm ile yaptı.

sanayi08.jpg

Sanayi esnafına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Acehan, ’’Allah şükrünüzü ve bereketinizi artırsın. Bu gün gittiğim her esnaf işlerinden memnun olduklarını söylediler ve durumlarından dolayı Allaha şükrettiler. Bu beni çok memnun etti ve yaptığım ziyaretlerden zevk aldım’’ dedi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.