BAŞKAN ACEHAN İLK NİKAHI KIYDI

BAŞKAN ACEHAN İLK NİKAHI KIYDI

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, belediye başkanı olduktan sonra ilk nikahını kıydı.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan görevine başladıktan sonra belediye başkanı olarak ilk nikahını kıydı. Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde bulunan Nikah Salonu’nda Uğur Sarıtaş ile Ebru Sarıtaş çiftinin nikahını kıyarak, çifti kutlayan Başkan Acehan, daha sonra Nursen Bayraktar ile İbrahim Bayraktar çiftinin de nikahını kıydı.

Kendisinin kıydığı ilk nikah olduğunu belirten Başkan Acehan, ’’Bu bizim ilk nikahımız. Evlilik müessesinde her iki tarafın da fedakarlık ve özveri göstermesi gerekir. Çiftler birbirlerini sevip saymalıdır. Genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum’’ dedi.

Çiftlere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın önerilerini hatırlatan Başkan Acehan, ’’Sayın Başbakanımızın önersini hatırlatmak istiyorum. En az 3 çocuk yapmanızı öneriyoruz. Bu hem ilçemiz hem de ülkemizin geleceği açısından çok önemlidir. Birbirinizi bugünkü gibi heyecanla sevip, acıyı tatlıyı paylaşmayı bilirseniz, birbirinize her zaman destek olursanız, birbirinize evliliğiniz boyunca dürüst olursanız, toplumuzun temel taşı olan evlilikler de hiçbir zaman sarsılmaz. Saygıyı sevgiyi evinizden hiç eksik etmeyin’’ tavsiyelerinde bulundu.

Bu gün ilçede nikah bereketi olduğunu da belirten Başkan Acehan, 10 ayrı nikah olduğunu ve davet edilen nikahlara programı elverdiği sürece mümkün mertebe kendisinin kıymaya çalıştığını ifade etti.  

Nikah cüzdanını her zaman bayanlara öncelik verilmesi gerektiğine işaret ederek geline veren Başkan Acehan’a kadın misafirler de alkışlarla destek verdi. Nikah töreni ardından davetlilere çikolata ikram edilirken Başkan Acehan, günün anısına aile ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 

nikah1-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.