Başkan Acehan, engellilerle iftarda buluştu

Başkan Acehan, engellilerle iftarda buluştu

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Saray Engelsiz Yaşam Bakım..

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Saray Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'nde kalan engellilerle bir araya geldi.

Elektrik Malzeme Satıcıları ve İşadamları Derneği (EMSİAD) tarafından, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Saray Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'nde kalan engelliler için Çubuk'ta bulunan bir restoranda iftar programı düzenlendi.

Engellilerle iftarını açan Acehan, daha sonra iftara katılanlarla sohbet etti.

Ramazan ayının, sevgi, saygı ve gönül köprülerinin güçlenmesine sebep olduğunu vurgulayan Acehan, özel insanların bulunduğu iftarda kardeşlik ve sevgi ikliminde aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Verdikleri yemekten dolayı EMSİAD yönetimine de teşekkür eden Acehan, şunları söyledi:

"EMSİAD Başkan Yardımcısı Nevzat Güven'e böylesi özel insanlarımıza yönelik organizasyon için çok teşekkür ediyorum. Aslında hepimiz birer engelli adayıyız. Toplumumuzun yüzde 12'si engelli. Son yıllarda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız, Türkiye'de yaptığı çalışmalar neticesinde engelleri ortadan kaldırarak topluma entegrasyonunu sağlıyor. Allah devletimize zeval vermesin."

Kaynak:http://www.radikal.com.tr/ankara_haber/baskan_acehan_engellilerle_iftarda_bulustu-1390185

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.