Başkan Acehan, Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’a destek istedi

Başkan Acehan, Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’a destek istedi

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için oy istedi.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak amacıyla Atatürk Parkı’nda halka açık basın toplantısı düzenledi. AK Parti Çubuk İlçe Teşkilatı, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı basın toplantısında konuşan Başkan Acehan, 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ilçe halkından yüksek bir oy oranıyla destek olmalarını istedi.

Başkan Acehan, şunları söyledi:

’’10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak ve Türkiye’de ilk defa halkımızın tercihi ve seçimiyle gerçekleştirilecek olan seçim Türkiye için tarihi bir önem taşımaktadır.  Bu seçimle adeta bir tarih yazılacaktır. Bu yazılan tarihin öznesi saygıdeğer Genel Başkanımız Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’dır. İnşallah bu yapılacak seçimle biz Başbakanımızı Cumhurbaşkanlığı makamına taşıyacağız ve o günden itibaren Cumhurbaşkanının ilk defa halk tarafından seçildiği ve anayasadan almış olduğu yetkileri gerçek manada kullandığı bir dönem başlayacak. Biraz geriye gidersek 28 Şubat döneminde bu ülkenin neler yaşadığını hepimiz biliyoruz. Başörtü zulmünden, imam hatiplerin kapatılmasına, insanların fişlenmesinden cadı avlarına kadar olan tüm süreçleri hep birlikte yaşadık. 28 Şubat’ta yaşadıklarımızın akabinde Ak Parti halkımız tarafından iktidara getirildi ve o tarihten sonra hem ilçemiz hem ülkemiz hem de uluslararası arenada farklı bir lider farklı bir hükümet anlayışını hep beraber gördük. Bugün son 12 yılda ilçemiz de dahil tüm yurtta yapılanların hepsi değerli Başkanımız ve liderimiz Recep Tayip Erdoğan’ın varlığıyla, girişimiyle olmuştur. Ülkemiz 2023 yılında Allah’ın izniyle dünyanın 10. büyük ekonomisi olarak bölgesinin lideri, dünya dengeleri değiştirecek bir ülke olarak yoluna devam edeceğine inanıyoruz.’’

Sadece Türkiye için değil, Ortadoğu’da barış ve huzur için Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçimden büyük bir zaferle çıkmasının elzem olduğunu kaydeden Başkan Acehan, istikrarın devamı için ’’10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan’a destek verin’’ dedi.

Yapılan basın toplantısının ardından Belediye Başkanı Acehan ve AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Av. Baki Demirbaş, meclis üyeleri ile birlikte Atatürk Parkı’nda ve Atatürk Caddesi’nde bulunan vatandaşlarla tek tek ilgilenerek onlarla sohbet etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.