Başkan Acehan Çudef Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Başkan Acehan Çudef Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Çubuk Dernekler Federasyonu (ÇUDEF) yönetimi ve üyeleriyle istişare toplantısında bir araya geldi.

Barbaros Mahallesindeki Yeşil Çubuk Parkında düzenlenen programda konuşan Acehan, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Çubuk ilçesinin bu alanda kurulmasının en önemli nedeninin Çubuk Çayı olduğuna işaret eden Acehan, bu çayın korunması için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Daha önce 12 dönümlük alanda yaptıkları yeşillendirme ve yürüyüş yolu çalışmasına bu yıl 55 dönümlük alanla devam ettireceklerini kaydeden Başkan Acehan, şöyle konuştu: 

"Geldiğimiz günden bu yana mali disiplin ve yaptığımız tasarrufla büyük bir birikim sağladık. Bunun yanında projelerin hazırlanması için çalışmalar yaptık. Bu projelerden ilki olan Çubuk Çayı etrafında 55 dönümlük bir alanda Çubukabad projesidir. Burası hem park hem de festival alanı olarak kullanılacak. İnşallah önümüzdeki günlerden itibaren de belediye hizmet binası, içerisinde 30 dükkanın bulunduğu açık ve kapalı pazar projesi, kültür merkezi, terminal alanın yanına belediyemizin lojistik merkezi projesini ve hamam projesinin yapımına başlayacağız."

ÇUDEF Başkanı Recep Taş da kendilerinin topluma hizmet için adanmış insanlar olduklarını ifade etti.

Kendilerine değer verilerek böyle bir toplantı düzenlenmesinden dolayı Başkan Acehan'a teşekkür eden Taş,"Başkanımızın anlattıkları bizleri heyecanlandırdı gerçekten. Bu sayılan hizmetler hayata geçtiği zaman bunlardan hepimiz istifa edeceğiz." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.