Başkan Acehan, birim müdürleriyle toplandı

Başkan Acehan, birim müdürleriyle toplandı

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, yardımcıları ve birim müdürleriyle istişare toplantısında buluştu.

Barbaros Mahallesi Yeşil Çubuk Parkı içerisinde bulunan Park Izgara’da yapılan istişare toplantısına, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Hüseyin Karakuş, Zeki Metin, Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nuran Koç, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Doğan, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Başkan Acehan, birim müdürlerinin ve belediye çalışanlarının vatandaşın haklı taleplerine kulak vermelerini söyledi.

Gelen her türlü istek ve şikayeti en iyi şekilde değerlendirilmesi ve çok hızlı bir şekilde sonuçlandırılması talimatını veren Başkan Acehan, ‘’Vatandaşlarımızın talepleri bizim için her zaman önceliğimiz olacak. İnşallah bundan sonra projelerin uygulamaya geçildiği bir döneme giriyoruz. Dağınık halde bulunan dış birimlerimizi bir araya toplayacağımız lojistik merkezinin inşaatıyla başlayacağımız yatırımlarımıza, diğer önemli yatırımlarımızla devam edeceğiz. Projeleri hayata geçirirken halkında taleplerini alarak uygulamaya koyacağız. Biz ilçemize daha fazla ne gibi yatırımlar kazandıra biliriz diye mesai merhumu gözetmeden var gücümüzle çalışma içerisinde olacağız ’’ dedi.

Başkan Acehan,  konuşmasının devamında projelerin hangi aşamalarda olduğunu da kısaca aktardı.

Daha sonra söz alan Ak Parti İlçe Başkanı Demirbaş ise, ilçe başkanı olması nedeniyle belediye çalışmalarındaki olumlu ve olumsuz sonuçların kendilerine yansıdığını ifade etti.

Son günlerde projelerin kamuoyu ile paylaşılmasıyla birlikte çok olumlu değerlendirmeler aldıklarını kaydeden Demirbaş,’’Ben buradan belediye başkanımıza ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. İlçe halkımız projelerden haberdar olmasıyla birlikte yoğun bir şekilde geri dönüşler almaya başladık. Biz bu süreçte tüm projeleri ve özellikle de ilçe merkezine kadar gelecek olan metronun çok iyi anlatmamız gerekiyor. Metronun gelmesiyle birlikte ilçenin önü açılmış ve büyük değişimler yaşanmış olacak. Ayrıca vatandaşlarımızı üniversite ve öğrencilerine yönelik yatırımlar yapması noktasında yönlendirmemiz gerektiğine inanıyorum. Çünkü üniversitenin faydalarından ancak bu şekilde yararlanmış oluruz’’ ifadesini kullandı.   

Çalışmalar ilgili söz alan birim müdürleri de yapılan son çalışmalar hakkında bilgi verdiler. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.