Başkan Acehan, akademisyenleri misafir etti

Başkan Acehan, akademisyenleri misafir etti

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Bütün Yönleriyle Çubuk ve Çevresi 2. Uluslararası Sempozyumu'nda bildiri sunan akademisyenleri ağırladı.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen sempozyumda bildiri sunmak için yurt içi ve yurt dışından Çubuk'a gelen akademisyenler onuruna yemek verdi.

Yemekte yaptığı konuşmada, sempozyuma katılan akademisyenleri konuk etmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Acehan, şunları kaydetti:"Eğitim, kültür ve tarihi değerlere de çok önem veriyoruz. Bunun bir göstergesi olarak bu sempozyumu gerçekleştiriyoruz. Ortak değerlerimizi gün yüzüne çıkarmak için Orta Asya'dan gelen kardeşlerimize ev sahipliği yapmaktan mutluyuz."

İkram edilen yemekleri de tanıtan Acehan, Çubuk'un zengin mutfak kültürü bulunduğunu, bu kültürü gelecek nesillere aktarmak ve yaşatmak için çaba harcadıklarını kaydetti.

Yemeğe Çubuk Kaymakamı İbrahim Çenet, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam da katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum