Başkan Acehan, aday adaylarını ağırladı

Başkan Acehan, aday adaylarını ağırladı

AK Parti Ankara 2. Bölge milletvekili aday adayları Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ı makamında ziyaret ederek destek istediler.

ANKARA (AA) Aday adayları Adem Ceylan, Fatma Semiz, Serkan Çınar, Osman Yurt, Şakir Arıkan ve Seyit Koca, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Milletvekili aday adaylarının ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Acehan, milletvekili aday adaylarına çıktıkları zorlu yolda başarı diledi.

Ankara Genç İşadamları Derneği Başkanı (ANGİAD) ve AK Parti Ankara milletvekili aday adayı olan Fatma Semiz'i de kabul eden Başkan Acehan, ANGİAD'ın başarılı bir meslek kuruluşu olduğunu ve güzel hizmetler yaptığını söyledi. Bakir bölge olan Çubuk'a ANGİAD üyelerini yatırım yapmaya davet eden Başkan Acehan, "Çubuk doğallığını bozmadan yatırım yapmaya, gelişmeye müsait en güzel yerdir. Bunu siyasetçi ve iş adamı kimliklerinizle yapmanız çok daha güzel olur. Bir yere yatırımın gelmesi siyaset ile iş dünyasının birlikte hareketiyle mümkündür. Şimdi sizin de bir ayağınız siyasette bir ayağınız da iş dünyasında, inşallah hayırlı uğurlu olur. Biz her türlü desteği vermeye hazırız" diye konuştu.

ANGİAD olarak Çubuk ile ilgili bir dizi çalışmaları olduğunu aktaran Semiz ise milletvekilliği adaylığı olsun olmasın Çubuk ile ilgili çalışmalarının devam edeceğini vurguladı. Semiz, "Festival ile başlayan görüşmelerimiz kapsamında bizim Çubuk ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah 700'e yakın üyemize sizlerin de katılacağı bir toplantıda ilçede yapılabilecek yatırımları ve fırsatları anlatacağız. Çubuk'a yatırımcıyı yönlendirmek için biz elimizden geleni yapmaya hazırız" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum