Başkan Acehan, 28 Yıllık Hizmete Plaketle Teşekkür Etti

Başkan Acehan, 28 Yıllık Hizmete Plaketle Teşekkür Etti

Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, 28 yıl görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan zabıta memuru Dursun Arıcı’ya plaket vererek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, 28 yıl görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan zabıta memuru Dursun Arıcı’ya plaket vererek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Meslek hayatını Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde uzun yıllar hizmet ederek tamamlayan zabıta memuru Dursun Arıcı’ya Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan plaketle ödüllendirdi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden Zabıta Müdürlüğü’ne atanan Zabıta Müdürü Ahmet Karakuş tarafından organize edilen ‘Zabıta personeli kaynaşma ve emekli personele veda yemeği’ isimli program düzenlendi.

Zabıta Müdürlüğü’nde düzenlenen eski ve yeni zabıta personelinin bir araya geldiği programa katılan Başkan Acehan, zabıtalığın zor bir meslek olduğunu söyledi.

Arıcı’ya bugüne kadar yaptığı hizmetlerden ve emeklerden dolayı teşekkür eden Başkan Acehan, “Millete ve topluma hizmetle ilgili bir sahadan evinizi geçindirmeniz, ailenizin rızkını temin etmeniz ve bunu hakkıyla yerine getirmeniz kadar güzel ve bereketli bir kazanç yoktur. Ne mutlu ki sizlere Çubuk gibi güzel bir ilçede bu toplumun insanlarına hizmet ediyorsunuz ve bu meslekten emekli oluyorsunuz. Ben bu duygu ve düşüncelerle Dursun Arıcı kardeşimize bundan sonraki yaşamında bundan sonraki yaşamında ailesi ile birlikte mutluluklar dilerim”dedi.

Arkadaşlarının emekliye ayrılması için düzenlenen törene katıldığı için Başkan Acehan’a teşekkür eden Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürü Karakuş ise, “Teşkilat olarak çok önemli başarılar elde edecek olmamızda Başkanımızın bize verdiği desteğin çok büyük yeri olacaktır. Kendilerine teşekkür ediyor ve desteklerinin devamını diliyoruz” diye konuştu.

Başkan Acehan, daha sonra kurumda, 28 yıl zabıta memuru olarak hizmet verdikten sonra emekliye ayrılan Arıcı’ya plaket verdi.

Programa Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Acıelma ve zabıta personeli katıldı. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.