Başkan 2007 yi Değerlendirdi

Başkan 2007 yi Değerlendirdi

Başkan Tuğluca 2008 yılının ilk toplantısını siyasi parti ilçe başkanları ve yerel basın mensupları ile yaptı.

2007 yılında yapılan faaliyetler hakkında genel bir değerlendirmenin yapıldığı toplantı Çubuk Belediyesi Meclis Salonunda başladı. Sabah saat 09:00 da başlayan toplantı öğlen saat 13.00 de bitti.

Başkan Tuğluca siyasi parti ilçe başkanları ve basın mensuplarına 2007 yılı faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Toplantıya siyasi parti ilçe teşkilatlarından CHP İlçe Başkanı Ali Naci Yeşiltepe, MHP ilçe Başkan Yardımcısı Cengiz Kılınç, DSP İlçe Başkanı Recep Ali Demirci ve SP İlçe Başkanı Yusuf Mertoğlu katılırken İl Genel Meclis Üyelerinden Cafer Erdoğmuş ve Galip Günduvan katıldılar. Ayrıca yerel basın mensuplarından Yeni Haber Gazetesi Refik Bayram, A.A Çubuk temsilcisi Niyazi Yurtoğlu, Çubuk Haber"den Ali Öztürk, TRT Yurt muhabiri Recep Çakır, Ankara Aksiyon Gazetesinden Müfit Onbaşı, Çubuk Sesi Gazetesinden Şuayip Yaman, Radyo Kervan"dan M.Zakir Özdemir ve Elif Gazetesinden Ahmet Yalçın katıldılar. İlerleyen saatlerde Çubuk Kaymakamı Meftun DALLI"da katıldılar.

Toplantıda Belediye binasında yapılan tadilat, ilçenin ulaşımı, doğalgaz, alt yapı, asfaltlama çalışması, kilitli parke taşı döşenmesi, Şehitler Anıtı, Gazi Üniversitesi yerleşkesi, Tekno-Kent projesi, ek hastane yapımı, eğitime yapılan yatırımlar, hayvancılık projesi, Organize Sanayi çalışmaları ve Yeni Mahalle olan köylere yapılan yatırımlar gibi konuları hakkında siyasi parti ilçe başkanlarına ve basın mensuplarına bilgiler verdi.
İstişare toplantısından sonra Destek Hizmetleri Müdürü Ahmet Oran Belediye binasında yapılan tadilat hakkında bilgi verdi. İşletme Müdürlüğü"nce tahsis edilen araç ile İmar ve Şehircilik Müdür Yusuf Mercan ve Fen İşleri Amiri Murat Sülük ilçede yapılan asfaltlama ve alt yapı çalışmaları hakkında yerinde bilgi verdiler. İlçede yapılan Adliye Sarayında da inceleme yapan grup son olarak Gazi Üniversitesi Çubuk Yerleşkesine geçtiler. Burada kendilerini karşılayan Gazi Üniversitesi Çubuk Yerleşke Koordinatörü İsmail Tekaüt, yerleşke hakkında gruba bir brifing verdi.

Toplantının önemine işaret eden katılımcılar toplantıyı tertipleyen ve kendilerine her konuda bilgiler veren Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluc"ya teşekkür ettiler. Toplantıya daha sonra katılan Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı"da bu tür toplantıların ilçede birlik ve beraberliği artıracağını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum