Basın Bildirisi

Basın Bildirisi

AK Parti Çubuk İlçe Başkanı adaylarından Mali Müşavir Mustafa Demir,Dr.Tuncay Acehan’ın AK Parti İlçe Başkanlığı’na getirilmesi ile ilgili bir basın bildirisi yayınladı.


BASIN BİLDİRİSİ


AK Parti Çubuk İlçe Teşkilatı"nın görevden ayrılması nedeniyle şahsımı bu göreve liyakatli gören arkadaşlarımın önerisi ile ilçe başkanlığına aday oldum.Diğer adaylar Dr.Tuncay Acehan ve Şahap Topçu ile birlikte AK Parti Teşkilat Başkanı Ankara Milletvekili sayın Haluk İpek tarafından davet edildik.Hepimiz de esas amacın ilçeye hizmet olduğunu ve hangimiz seçilirsek seçilelim başkanın yardımcısı olarak teşkilatta yer alacağımıza söz verdik.
İlçe başkanı olmak için şahsım ve arkadaşlarımın hiçbir kulis çalışması yapmadığı il başkanımızca tarafıma bildirilmiştir.Yani herkesin amacı da dileği de ilçeye hizmettir.Bir kongre olmamasına rağmen görevlendirme,dikkatli bir çalışma sonucu ilçemizdeki tüm çevrelerin olurunu alacak şekilde gerçekleştirilmiş ve Dr.Tuncay Acehan AK Parti Çubuk İlçe Başkanı olmuştur.
Kendisine ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ederim.Bir Çubuk"lu olarak ilçemize hizmet için her türlü yardıma hazır olduğumu bildirir görevinde başarılar dilerim.



MUSTAFA DEMİR
Mali Müşavir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum