Başbakanı Havaalanından İçeri sokmazdık

Başbakanı Havaalanından İçeri sokmazdık

Başbakan o tepkiyi göstermeseydi havaalanından içeri sokmazdık....

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos'ta İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'e gösterdiği tepkiyi değerlendiren Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, "Eğer o davranışlar karşısında Sayın Başbakan o tepkiyi göstermemiş olsaydı onu havaalanından içeri sokmazdık" dedi.
BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu, Altındağ"da partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı. Açılıştan önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yazıcıoğlu,
Davos'ta Türkiye'nin ve başbakanının aşağılanmak istendiğini belirten Yazıcıoğlu,Başbakan Erdoğan'ın gösterdiği tepkiyi doğru ve yerinde bulduğunu anlattı. BBP Lideri, Amerikalı gazetecinin Türkiye'nin başbakanına el hareketi yaptığını belirterek; "Başbakan'a yapılan el hareketi Türkiye'ye yapılmıştır. Meseleyi siyasi değil, Türkiye'ye karşı yapılmış bir çirkinlik olarak görüyoruz" dedi.
Türk basınında bazı kişilerin, Başbakan Erdoğan'ın yanlış yaptığını iddia ettiğini hatırlatan Yazıcıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Peki Peres mi doğru yaptı? Her zaman olduğu gibi, sözde bazı aydınlar yine aşağılık kompleksiyle hareket ediyor. Başbakan dik duruşunu devam ettirmelidir. Zik-zak yapmamalıdır. Tepki bununla sınırlı kalmamalı, Konya'da İsrailli pilotların eğitimine son verilmeli. Bunu yaparsa Sayın Başbakanı alkışlayacağım. İsrail'le savunma ittifakı anlaşmasından vazgeçilirse Sayın Başbakan'ı daha yürekten alkışlarım o zaman. İsrail bir terörist devlettir. Göz göre göre dünyanın gözü önünde bir milleti yok ediyor. ABD ve İsrail'e endeksli politikalarla Türkiye'nin sorunları çözülemez".



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum