Başbakan Erdoğan'ın Oğlu Bilal Erdoğan Çubuk'ta

Başbakan Erdoğan'ın Oğlu Bilal Erdoğan Çubuk'ta

Çubuk'u ziyaret eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, ilçede bulunan yoksul ailelere gıda yardımı yaptı.

Çubuk'a Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Fatih Şahin ile birlikte gelen Bilal Erdoğan, ilçede daha önce belirlenen yardıma muhtaç ailelerin evini ziyaret etti. Ziyarette yanında getirdiği yardım paketlerini ailelere dağıtan Erdoğan'a Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'in oğlu Abdullah Özden ve İlçe Ak Parti Gençlik kolları eşlik etti.

Yardımların dağıtılmasından sonra Atatürk Parkında bulunan çay bahçesinde vatandaşlarla birlikte çay içen oğul Erdoğan'a ilgi yoğundu. Daha sonra sohbete eşlik eden Belediye Başkanı Lokman Özden ve Ak Parti İlçe Başkanı Dr. Tuncay Acehan, oğul Erdoğan'a ilçe hakkında bilgi verdiler. Turşu ve vişnenin de ikram edildiği sohbette oğul Erdoğan'ı ilçede yapılacak olan Uluslararası Çubuk Kültür Festivaline davet eden Başkan Özden, Ankara'ya kurulması düşünülen Yıldırım Beyazıt Üniversitesinin neden Çubuk'ta kurulması gerektiği hakkında da bilgi verdi.

Çubuk'u çok beğendiğini dile getiren Oğul Erdoğan, kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederken, festivale katılmak istediğini de kaydederek, uzun süren sohbetin ardından partililer ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirerek ilçeden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum