Banyo Dolapları ve Duşakabinlerde Kış Kampanyası

Banyo Dolapları ve Duşakabinlerde Kış Kampanyası

Çubuk’un Banyo ve Tuvalet aksesuarcısı Akdemir Tesisat, kışa özel kampanya başlattı

Akdemir Tesisat, yeni satış mağazası ve uzman kadrosuyla sıhhi tesisat, doğalgaz ısı sistemleri, duşakabin, banyo dekorasyonu ve banyo mobilyaları gibi ürünlerinde kışa özel kampanya başlattı.

Çeşit çeşit banyo dolapları, lavabolar, çamaşır makinası dolapları, çamaşırlık, havluluk, ecza dolapları, çeşit çeşit duşakabinler ve aksesuarlarında her eve her bütçeye uygun kampanya başlatan Akdemir Tesisat, tüm ilçe halkını Akdemir Tesisat mağazasına bekliyor.  

Yeni konsepti ürünlerin bulunduğu yeni mekanda hizmetin sürdüren Akdemir Tesisat, sadece Çubuklu değil tüm Ankaralı müşterilerine hizmet veriyor.  

 Başlattıkları kampanya hakkında bilgi veren Akdemir Tesisat sahibi İbrahim Akdemir, doğalgaz, kalorifer tesisatı alanından sonra banyo dolapları ve duşakabinlerde de kampanya başlattıklarını söyledi.

Banyo ve dekorasyonu alanında yeni ürünlerini ve kampanya detayları hakkında bilgi almak isteyen herkesi Cumhuriyet Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No:14/19’daki mağazalarına davet eden İbrahim Akdemir, “Biz firma olarak plan, proje, kombi, doğalgaz tesisatı, kat kaloriferi, merkezi sistem, kömürlü ve doğalgazlı kazan sistemleri, sıhhi tesisat,  inşaat taahhüt (anahtar teslim), bakım, onarım, tamir, montaj sistemleri ve sıhhi tesisat malzemelerinde hizmet veriyorduk. Şimdi kaliteli ankastre banyo dekorasyonu, çamaşır dolapları ve duşakabinlerde de Çubuklu hemşehrilerimizi kaliteli markaları ve ürünleri buluşturuyoruz. Şimdi ise kış kampanyası başlattık. Fiyatları çok aşağılara çekerek herkesin hayallerini ötelemeden gerçekleştirmesini sağlamak istiyoruz. İnşallah herkes bu kampanyadan faydalanır” dedi.    

-İhtiyaç Duyulabilecek Her Şey Var

Sıhhi tesisat anlamında bir inşaat için ihtiyaç duyulabilecek su, doğal gaz ve pissu boruları, banyo ve wc grubu, doğalgaz kombilerinden her şey yer alıyor.

AKDEMİR Tesisat

İbrahim AKDEMİR

Adres: Cumhuriyet Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No:14/19 Çubuk /Ankara

GSM: 0507 490 15 03

-İstediğiniz ölçülerde duşakabin yapılır!

Akdemir Tesisatta Neler Var?

-Banyo Dolapları

Asma Banyo Dolapları Banyo Boy Dolapları Banyo Dolap Modelleri Çamaşır Makinesi Dolapları Çok Amaçlı Banyo Dolapları

-Banyo Aksesuarları

Banyo Aksesuarları (Duvara Monte) Banyo Aksesuarları (Endüstriyel) Banyo Aksesuarları (Set Üstü) Banyo Askıları Banyo Aynaları Banyo Tabureleri Duş Rafları

-Çöp Kovaları ve Fırçaları

Ayaklı Fırçalık ve Kağıtlık Seti Klozet Fırçaları Çöp Kovaları

-Klozet ve Lavabolar

Asma Klozetler Klozetler Lavabolar

Hizmetlerimiz;

» Duşakabin » Sıhhi Tesisat Malzemeleri » Yapı Malzemeleri » Banyo Aksesuarları » Bataryalar

» Banyo Dolapları » Duşakabin İmalatı ve Tesisat Malzemeleri

2dji_0054.jpg2dji_0062.jpg2dji_0004.jpg2dji_0016.jpg2dji_0035.jpg2dji_0031.jpg2dji_0031.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum