Baki Demirbaş Ak Parti’nin 15. Yılını Kutladı

Baki Demirbaş Ak Parti’nin 15. Yılını Kutladı

Çubuk Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, partisinin kuruluşunun 15. Yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Çubuk Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, partisinin kuruluşunun 15. Yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Demirbaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“14 Ağustos 2001 tarihinde Cumhur Başkanımız ve kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “Bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak” diyerek başlattığı siyasi mücadelede 14 yılı iktidar olmak üzere 15 yılı geride bıraktık.

10 Ağustos 2014 tarihinde Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan ilk defa milletin oylarıyla seçilmiş bir Cumhurbaşkanı olarak tarihe adını yazdırmış, AK Parti’de lider değişikliği olarak önce Sayın Ahmet Davutoğlu AK Parti’nin Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Başbakanı olmuştur. 20 ay başarılı şekilde görevine devam eden Sayın Davutoğlu ardından da gerçekleşen 2. Olağanüstü Kongrede de görevini Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a devretmiştir.

Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım başarılı bir bürokrat ve deneyimli bir siyasetçi olarak partimizin Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yeni Başbakanı oldu. Bu başarısının tesadüf olmadığını da göreve geldiği ilk günden bu güne kadar gösterdi. 15 Temmuz’da gerçekleşen hain darbe girişiminin bastırılmasında da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız Sayın İsmail Kahraman ile birlikte baş aktörlerden biri oldu.

15 Temmuz'da Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü milletimizin birlik ve beraberliğini hazmedemeyen ve darbe teşebbüsünde bulunan hain Fetullahçı terör örgütü mensuplarına halkımız en güzel dersi vermiştir. Başta Çubuk halkımız olmak üzere ülkemizin dört bir tarafında günlerce meydanlarda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarımıza en kalbi duygularımla teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.

Hizmette ve başarıda sınır tanımayan bir anlayış içerisinde AK kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan, başarıdan başarıya koşan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyor. Bu duygu ve düşüncelerle, partimizin 15. Kuruluş yılının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.