Bakan Yardımcısı Öğütken, Abidin Yılmaz Huzurevi’nde

Bakan Yardımcısı Öğütken, Abidin Yılmaz Huzurevi’nde

Sağlık Bakanı Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken, Abidin Yılmaz Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezince düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Sağlık Bakanı Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken, Abidin Yılmaz Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezince düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Şehit yakınları ve huzurevi sakinlerinin katıldığı iftar yemeği Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayıp ilahilerle devam etti. 

İftar programda Huzurevi Müdürü Emin Tamtürk’den huzurevi hakkında bilgi alan Öğütken, Abidin Yılmaz Huzurevi’nin her yönüyle Türkiye’ye örnek bir huzurevi olduğunu söyledi.

Böylesi güzel, temiz ve nezih bir huzurevinde mutlu insanlarla bir arada iftar yapmaktan son derece mutlu olduğunu anlatan Öğütken, “Huzurevi Müdürümüz Emin Tamtürk’ü ve çalışma ekibini tebrik ediyorum. Allah devletimize zeval vermesin” dedi.

Büyüklerle birlikte geçirilen vaktin bereketli olduğunu dile getiren Kaymakam Çenet’de, “Sizlerle beraber olmak bize hem bir yol gösterici oluyor hem de geldiğimiz yeri ve geleceğimiz yeri unutmamamızı sağlıyor” ifadesini kullandı.

İftarda Çubuk’ta bulunmasından dolayı Bakan Yardımcısı Öğütken’e teşekkür eden Belediye Başkanı Acehan ise, “Cenabı Allah hep birlikte hayırlı ramazanlar geçirmemizi nasip eylesin. Şimdiden sizlerin ve tüm İslam Aleminin bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Sağlık Bakan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken ve beraberindeki heyet daha sonra Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi’nde servislerde yatan hastaları ve Evde Hasta Bakım Ünitesince evlerde sağlık hizmeti verilen vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, verilen hizmet hakkında hasta ve yakınlarından bilgi aldı.

Programa, Çubuk Kaymakamı İbrahim Çenet, Belediye Başkanı Tuncay Acehan, AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Baki Demirbaş, Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam, İlçe Müftüsü Muharrem Genç, daire amirleri, huzurevi sakinleri, şehit yakınları katıldı.

2dsc07710.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.