Bakan Beşir Atalay Çubuk'ta

Bakan Beşir Atalay Çubuk'ta

İçişleri Bakanı Beşir Atalay Çubuk'ta Ak Parti seçim seçim bürosunun açılışını yaptı.

Sünlü kavşağında partililerce karşılanan İçişleri Bakanı Beşir Atalay,İkinci Bölge Milletvekili Salih Kapusuz,Ak Parti ankara İl Başkanı Halis Bilge ve beraberinde heyet konvoy eşliğinde çubuk'a geldi.

AK Parti Çubuk İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) törenle açıldı.
Atatürk Caddesi üzerinde bulunan AK Parti Çubuk İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)'nin açılışına İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Ankara Milletvekili Salih Kapusuz, Ak Parti Ankara İl Başkanı Halis Bilge, Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Acehan, Ak Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Lokman Özden ve çok sayıda partili katıldı. Seçim Koordinasyon merkezinin kurdelesi kesilerek açılışı yapıldı.


Açılış konuşması yapan Lokman Özden, AK Parti belediyelerinin hizmetleriyle ülkenin kalkındığını inşallah nasip olursa seçimden sonrada Çubuk"unda kalkınacağını, Büyükşehir Belediyesi ve Hükümetimizle, halka hizmet için el ele verdiklerini kaydetti. Ankara İl Başkanı Halis Bilge, yerel kalkınma da öncülük etmeye devam edeceklerini belirtirken, Ankara Milletvekili Salih Kapusuz ve İçişleri Bakanı Beşir Atalay birer konuşma yaptılar.

Atalay yaptığı konuşmasında, yerel seçimlerin demokrasinin en önemli unsurlarından olduğunu belirterek, huzur ve güven ortamında geçmesi için İçişleri Bakanlığı olarak ellerinden geleni yaptıklarını, tüm önlemleri aldıklarını söyledi.

Seçimlerin, seçmenin elindeki en önemli imkan olduğunu vurgulayan Atalay, ''Vatandaşlarımızın bu imkanı çok dikkatli kullanması gerekmektedir. Eğer suyunu temiz içmek istiyorsan, yolunun güzel olmasını istiyorsan o zaman elindeki imkanını iyi değerlendireceksin. Vatandaşlarımız iktidarı değerlendirsin, yapılan hizmetleri değerlendirsin ve yapılacakları değerlendirsin. Ona göre kararını versin'' diye konuştu.

İktidar partisi olarak herkesi kucakladıklarını ve seçim çalışmalarını da bu anlayışla yürüttüklerini anlatan Atalay, şunları kaydetti:

''Biz, bir şehre girerken herkese el sallıyoruz. Biz, bütün kardeşlerimizi kucaklıyoruz. Biz, Çubuk'a gelirken sadece bir partili olarak değil, güzel ülkemizin İçişleri Bakanı olarak da geliyoruz. Bu şehirlerde birlikte yaşayacağız, dolayısıyla hiç kimse birbirini kırmasın. Biz, herkesi seviyoruz. Gönül kazanacağız. Türkiye değişti, Türkiye'nin imajı ve Türkiye'nin itibarı değişti. İçeride kardeşliği geliştirmek için olanca çabamızı gösterdik. Ülkemizin her yerinde varız. Dün Diyarbakır'daydık, bu gün Çubuk'tayız. Ülkemizin her metrekaresine sahip çıkıyoruz. Her yere alnımız ak, başımız dik gidiyoruz.''

Atalay, konuşmasında Organize Hayvancılık Bölgesi'nin de en kısa zamanda tamamlanarak hizmete sokulacağını duyurdu.

AK Parti Ankara Milletvekili Salih Kapusuz ise biz çubuk'ta değneği koysak kazanırız sözü bana ait değildir, bu sözler uydurmadır diyerek tepki gösterdi..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
38 Yorum