BADER’in Yeni Genel Başkanı Mustafa Akdoğan

BADER’in Yeni Genel Başkanı Mustafa Akdoğan

Bürokrat Ankaralılar Derneği (BADER) 2. Olağan Genel Kurulu Yapıldı. Yapılan seçimde Ankaralılar Derneği (BADER) Genel Başkanlığına Mustafa Akdoğan seçildi.

Bürokrat Ankaralılar Derneği (BADER)  2. Olağan Genel Kurulu Yapıldı. Yapılan seçimde Ankaralılar Derneği (BADER) Genel Başkanlığına Mustafa Akdoğan seçildi.

Ankara'daki Bürokratları bir araya getirmek ve bazı konularda birlikte hareket etmelerini sağlamak amacıyla kurulan derneğin 2. Olağan Genel Kurulu yapıldı. İki adayın yarıştığı seçimde en çok oy alan Mustafa Akdoğan’ın başkanlığında verilen yönetim kurulu listesi seçimi kazandı.

BADER’in Genel Kuruluna katılım üst düzeyde gerçekleşti. Eski Başbakan Yardımcısı Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Ankara Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşleri’in birlik mesajı konulu telgraf gönderdiği toplantıya, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, AHİD Genel Başkanı Av. Ercan Kınacı ve yönetimi ile genel müdürler, daire başkanları ve birçok bürokrat ve genel kurul üyeleri katıldı.

Genel kurul sonucunda kazananın birlik beraberlik olduğunu söyleyen Mustafa Akdoğan, “Ankaralı hemşehrileri birbirleriyle tanıştırmak, hemşehriler arasında sosyal, kültürel ve ekonomik ve dayanışmayı sağlamak, devlet yönetiminde ve bürokrasideki Ankaralıların bilgi ve birikimlerini genç Ankaralılara aktarmak, genç Ankaralıların ülke yönetiminde yer almalarını sağlayarak etkin çalışmalar yapmak, Ankara’nın yetiştirdiği veya Ankara’ya önemli ve unutulmaz hizmetler vermiş kişileri yeni nesillere tanıtmak ve geleceğe taşımak, Ankara’nın unutulan ya da unutulmaya yüz tutmuş kültürel değerlerini canlandırmak, bunları yeni nesillere aktararak, Ankara’nın tarihi, kültürel ve turistik zenginliklerini korumak, güzelleştirmek ve tanıtmak için Ankaralı Bürokratlarla işbirliği yapmak amacıyla kurulan derneğimizde yeni bir yönetim oluşmuş durumda. Yaptığımız BADER Genel Kurulundan amacına uygun bir birliktelik çıktı. İnşallah hayırlara vesile olur. Tek amacımız kuruluş amacımıza uygun hareket ederek, hedeflerimize ulaşmaktır’’ dedi.

Kendisine destek olan ve olmayan tüm üyelerine teşekkür eden Akdoğan, Bürokrat Ankaralılar Derneği olarak Ankara'da yaşayan Ankara'yı ve Ankaralılığı önemseyen herkesi, Ankaralı kabul ettiklerini ve kucakladıklarını ifade ederek,''Ankara'da doğan, büyüyen, yaşayan herkesin Ankara'ya hak ettiği karşılığı ve değeri vermesini bekliyoruz. İnanıyoruz ki Başkentimiz ne kadar bir, beraber ve güçlü olursa ülkemizde o denli bir, beraber ve güçlü olacaktır. Ankaralılar olarak biz, büyük bir aileyiz'' diye konuştu.

BADER yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Genel Başkan Mustafa Akdoğan, yönetim kurulu üyeleri Abdurrahman  Filis, Abdülhadi Aytaç, Bülent Taşan, Emine Gümüş, Fahri Balcı, Fehmi Akalın, Hüseyin Çalan, Hamza Ertürk, Hamza Yılmaz, Hasan Türe, İ.Ethem Arıoğlu, İbrahim  Taşkesti, M. Akif Onur, Mahmut Güneş, Mehmet Sıtkı, Muharrem Yılmaz, Muhittin Yılmaz, Nihat Yaman, Orkun Çalışkan, Osman Yüce, Ramazan Akpınar, Recep Konakman, Selami İskender ve Tevfik Vardar. Denetim Kurulu üyeleri Adem Aktan, Atilla Cantürk, Celal Gündoğdu ile Disiplin Kurulu üyeleri Salih Çakırgöz, İbrahim Özkan ve Zahit Altınbaş’dan oluşuyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum